Co napisał National Geografic o kitesurfingu...

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
C A M E L
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 paź 2005, 13:34

Annoushka pisze:Sama oczywiście nie jestem zadowolona z "tekstu końcowego" ale być może kilku laików oświecił, iż w ogóle jest taki sport.

Będę wdzięczna za wyrozumiałość :) W przyszłości tak niepro artykułów już nie wypłodzę :wink:

Oświecił, oświecił i zadowolona możesz być, bo oświecenie było przesłaniem tego artykułu (tak to odebrałem), który jak najbardziej pro był, ponieważ ww misję spełnił. I płódź... :D

a Kristofer
Reasumujac, kiter nie znajdzie tam nic ciekawego, a laik bedzie mógł pochwalic sie znajomym, ze widzial to cos na wodzie, jak w lato byl nad morzem na wakacjach.

Kiter faktycznie nic ciekawego nie znajdzie (również błędów merytorycznych, na które chyba wszyscy są wyczuleni), ale myśle, że zawsze miło znaleźć w niebranżowej prasie coś o naszej pasji.
Laik natomiast ,oprócz opowiadania znajomym, może sam sięgnie głębiej i spróbuje jak dojrzeje do decyzji. To chyba dobrze. Może akurat w Egipcie....

...i nie przeczę, i zrozumiałym jest, że patrzę na to z punktu profi sport szkoleniowca - inaczej się nie da, bo już 13 lat chlebek z tego kupuję :)

Salam

Camel

Ps w czasie pisania tego postu dyskusja poszła dalej, co może rzutować
salam = peace :)

Annoushka
Kontaktowanie:

Post30 paź 2005, 16:21

C A M E L pisze:Oświecił, oświecił i zadowolona możesz być, bo oświecenie było przesłaniem tego artykułu (tak to odebrałem), który jak najbardziej pro był, ponieważ ww misję spełnił. I płódź... :D

Kiter faktycznie nic ciekawego nie znajdzie (również błędów merytorycznych, na które chyba wszyscy są wyczuleni), ale myśle, że zawsze miło znaleźć w niebranżowej prasie coś o naszej pasji.
Laik natomiast ,oprócz opowiadania znajomym, może sam sięgnie głębiej i spróbuje jak dojrzeje do decyzji. To chyba dobrze. Może akurat w Egipcie....

dzięki :D

Wróć do „Forum Główne”