Promocja sprzetu na forum

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mike
Kontaktowanie:

Post13 maja 2004, 15:42

hello !

Poruszana tutaj sprawa i zarzuty dotycza takze mnie, wiec sie wypowiem!

Moim zdaniem forum kajtowe powinno sluzyc i sluzy do wymiany opini, doswiadczen, dyskusji na rozne tematy! Sluzy tez jako medium informacyjne, z pomoca ktorego mozna dotrzec bezposrednio do zainteresowanych dana sprawa, oferta, pomyslem czy propozycja.

Rolnik napisal:
"Moim zdaniem to polemiki takze osobiste jezeli sa na forum to poto aby zostaly poddane ocenie"

...i dokladnie taka byla idea naszego dzialania !

Ukazanie problemu z jakim mamy do czynienia na samym poczatku nowego sezonu nie ma na celu zasmiecania forum, psucia dobraj atmosfery tu panujacej itd., swoim dzialaniem chcemy pokazac, uwidocznic problem, po to by zostal zauwazony oraz poddany przemysleniom oraz ocenie przez osoby zainteresowane, po to by mogly one wyrobic sobie zdanie na dany temat! Wiekszosc osob skupila sie na samej "polemice" niedostrzegajac wogole jej tematu! Wiem ze czesci osob nie interesuje to co sie dzieje w swecie szkolek kite'a, ale
wydaje mi sie, ze na forum porusznych jest wiele tematow, kazdy moze wiec wybrac sobie ten ktory go interesuje, pomijajac tematy ktorymi zainteresowany nie jest ! Tak sie tez stalo, sadzac po reakcji na "privat" osob, ktore poruszony temat jednak takze dotknol i zainteresowal !!

Nie widze rowniez nic zlego w tym, ze jest sie aktywnym na forum ! Oczywiscie w rozsadnych granicach! Mam nadzieje ze te zarzuty nie sa skierowane pod naszym adresem, gdyz byly by moim zdaniem bezpodstawne. Zauwazcie ze obecnosc Sign-x na forum to nie tylko "polemiki". Zaproponowalismy takze inne termaty, ktore maja na celu poinformowac o tym co sie dzieje w swiatku kite'a ( zainstnienie kite'a na AWF ), zdobyc opinie srodowiska kitowego oraz zaproponowac nowe potrzebne naszym zdaniem rozwiazania ( serwis kondonow, projekt pianki ), zaprosic do obejrzenia dzialan przez nas podejmowanych ( polsatowy Bar ) czy propozycji majacych na celu bezposrednie poznanie sie oraz integracje srodowiska kite'owego ( photoshoting ).

Zauwazcie jednak ze w kazdym z tematow pojawia sie prowokacyjny komentaz kolegi Ziomka! Tego faktu nie bede komentowal, pozostawiam to Waszej ocenie !

Jednoczesnie zapraszam do odwiedzenia innego furum znajdujacego sie na stronie www.kitesurfing.pl ! To takze pozostawie bez komentaza do oceny kiteforumowiczom!

oto link do owej strony : http://www.kitesurfing.pl/forum/topic.a ... chnika%20pływania&M=Prawda&S=Prawda

Nawiazac bym chcial jeszcze do tematu potoshootingu, ktory nie spotkal sie niestety z zainteresowaniem, a szkoda! Jak juz wczesniej pisal Pedro mamy odpowiednie zaplecze sprzetowe by cos takiego zorganizowac. Zreszta z tego co wiem inne szkolki tez maja pontony, motorowki, aparaty i fotografow. Nic nie stoi na przeszkodzie bysmy takie spotkanie zorganizowali razem !! Mogla by to byc wlasnie okazja do tego by sie spotkac, poplywac razem, usiasc po przy grilu, muzie, filmach kitowych i piwku by pogadac o kajcie oraz popstrykac pare fotek. Jestem osobiscie zainteresowany tym glownie jako fotograf, gdyz byla by to swietna okazja do doskonalenia warsztatu i uwiecznienia kogos kto potrafi na wodzie robic cos innego, ciekawszego, trudniejszego w warunkach sesji photo. ( bliskosc fotografa w wodzie, pontony, drabiny itd )

Pozdro, Mike

Wróć do „Forum Główne”