KiteSurf Magazyn - Redakcja

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post04 cze 2004, 02:09

Mam wrażenie, że jest nowy grafik albo stary przeszedł ostre szkolenie.
Wg mnie znaczna poprawa, widoczna powoli na wielu stronach.

Realcja z zawodów mogła by byc dluższa i bardziej treściwa.

Daje plusik dla redakcji :thumb: :beer:

cH

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post04 cze 2004, 12:29

To fakt... ostatni numer jest o niebo lepszy graficznie... natomiast rozczarowal mnie montaz filmu z wypadu na BoraCay... wycieczka w sumie zajebista, material zgrany tez jest ciekawie ale montaz tego wszystkiego bez zadnego jaja tylko posklejane kawalki no i tragiczna muzyka... juz lepiej ten filmik by ogladac z naturalnymi dzwiekami bo ta muzyka psuje caly klimat tego filmu :cry:

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post06 cze 2004, 12:41

:shock: Jestem w lekkim szoku-obejrzalem pierwsze 5 minut filmu,wylaczylem glos jak uslyszalem smiechy jak z serialu "swiat wg kiepskich" :roll: ,ogolnie gazetka jest coraz lepsza,chociaz czytanie "testow" latawcow,desek w kazydm numerze moze sie znudzuc,tym bardziej ze w necie jest 100razy wiecej,pelniejszych opisow.
Podsumowujac:
-reklam w magazynie jest 21 stron
-testow jest 19 stron
-pomijam juz male reklamy na innych stronach

Calosc ma 75 stron co po odjeciu wszystkich zbednych rzeczy daje 35 stron sensownego tekstu czyli okolo 45% calosci magazyny,wydaje mi sie ze za ta cene-15zeta to dosc sporo i za taka ilosc reklam mozna sie spodziewac czegos o wiele lepszego i tresciwego.
No ale nie ma co marudzic,fajnie ze mozna sobie cokolwiek poczytac :wink:

pozdrawiam
krzychu

Awatar użytkownika
Free&Style Magazyn
Kontaktowanie:

Post07 cze 2004, 15:55

Witam,

Mam wrażenie, że jest nowy grafik albo stary przeszedł ostre szkolenie.
Wg mnie znaczna poprawa, widoczna powoli na wielu stronach.

Realcja z zawodów mogła by byc dluższa i bardziej treściwa.

Daje plusik dla redakcji

Grafik jest ten sam. Jak na wszystko, również na stworzenie wizerunku gazety potrzeba nieco czasu i cieszę się, że obrany przez nas kierunek znalazł poparcie.
Co relacji, to postaramy się, aby następne były już lepsze.
Za plusik bardzo dziękujemy.
...Podsumowujac:
-reklam w magazynie jest 21 stron
-testow jest 19 stron...

Reklamy wiadomo, skąś trzeba pieniążki na gazetę zebrać. Co do testów, to myślę, że jest to dział jak najbardziej wskazany. Oczywiście, wszystko to kwestia indywidualnych potrzeb.
W kolejnych numerach planujemy wprowadzenie nowych działów tematycznych i zwiększenie ilości stron.
Jestem w lekkim szoku-obejrzalem pierwsze 5 minut filmu,wylaczylem glos jak uslyszalem smiechy jak z serialu "swiat wg kiepskich"

Dokładnie taka była nasza redakcyjna ocena filmu, ale niestety nie było już czasu na zmiany. Tak naprawdę dopiero po wakacjach będziemy mieli dość czasu, aby przygotować odjazdowe filmy na następny sezon magazynu.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post07 cze 2004, 21:56

KiteSurf Magazyn pisze:Dokładnie taka była nasza redakcyjna ocena filmu, ale niestety nie było już czasu na zmiany. Tak naprawdę dopiero po wakacjach będziemy mieli dość czasu, aby przygotować odjazdowe filmy na następny sezon magazynu.

Szkoda, ze tak późno.
Jeżeli chcecie i dostanę od was źródłowe materiały na mini DV to mogę pomóc w montażu.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post08 cze 2004, 10:55

Właśnie skończyłem oglądać to dzieło.
Rozumiem, że firma "Video promotion" na codzień zajmuje się realizacją materiału z weseli i pogrzebów??
Swoją drogą ciekawe czy mieli prawa do wykorzystania muzyki - mam tu głównie na myśli Moloko.

pzdr

Wróć do „Forum Główne”