Trening przed Krynicą 2013 - jezioro Wulpińskie / 
Panowie - jutro na Wulpińskim robimy trening przed Krynicą ( nagrody dla zwycięzców do odebrania na właściwym evencie w Kryni na początku lutego )
Dwie konkurencje - Slalom i mini Race. - jutro ustalimy trasę i dystans.
Weźcie ze sobą ( w miarę możliwości butelki plastikowe do połowy wypełnione wodą ) potrzebujemy ich około 15-20 sztuk - jak każdy weźmie ze 3-4 to będzie nasj.
Potrzebujemy też kogoś kto nas wystartuje... dwie butelki wytyczą linię startu i mety jednocześnie. Ustawimy traskę tak, aby nie było zbyt łatwo.
Czy możecie mi potwierdzić przybycie ? - dopiero teraz otrzymałem informacje, że dobrze byłoby udokumentować takie coś... sorry za małą ilość czasu.
Będę na miejscu od około 9 - postaram się rozstawić wstępnie traskę slalomu i mini Race.
Slalom - wiadomo pachołki z butelek naprzemiennie - ustalimy jeszcze ile halsów

Mini Race - dwa pachołki na maksymalnej szerokości jaką da jutro natura. - w jedną stronę mooocno pod wiatr, na granicy przeostrzenia - w drugą mega speed ( jeśli wiatr pozwoli ) z mocnym downwindem.
Czy ktoś mógłby mi pomóc ???
Potrzebny ktoś kto pofoci i ktoś kto pomoże mi pozwijać butelki po "imprezie".
Gdyby ktoś miał jakieś tyczki do butelek / ewentualnie taśmę czerwono- białą ( obi już zamknięte )... byłbym wdzięczny.
Jestem pod telefonem do północy 511830979.
Piszcie plijz.
ustawka na 9:00 dla chętnych do pomocy - na 10:30 natomiast dla chcących wystartować

hyhy ( pewnie ze 4 osoby się znajdą )mimo to może być ciekawie.
Fundatorami nagrody jest KiteTime.pl, oraz Volcano
Nagroda główna - bluza Volcano