Nimitz pisze:Latawiec Naish Charger 11.m 2010 + Bar Naish Universal Control System 20M 2010 - raczej przez dłuższy czas będzie to mój jedyny latawiec wiec starałem się wybrać coś pomiędzy silno i slabo-wiatrowym tylko czy nie będzie za mały dla mojej wagi. Czy zna ktoś w ogóle ten latawiec słyszałem że ma slaby dolny zakres wiatrowy?
adamichu pisze:Ten latawiec nie miał zbyt dobrych opinii, sam go nie testowałem. viewtopic.php?f=4&t=28188&hilit=charger
Nimitz pisze:adamichu pisze:Ten latawiec nie miał zbyt dobrych opinii, sam go nie testowałem. viewtopic.php?f=4&t=28188&hilit=charger
przegapiłem to thx za podpowiedz
chciałbym coś megastabilnego typowego pod freeride może wiec używka ozone catalyst 10 lub 12 m na allegro poniżej 3k czy to dobra cena ?
może ktoś zaproponuje jakąś deske ?
THX
qba111999 pisze:Witam
Jestem zupełnie nowy, świeży i zielonydo tej pory pływałem na desce z żaglem, jednak zdecydowałem się spróbować kite'a. Dechę z żaglem będę próbował sprzedać. Od kilku dni przeglądam forum, głównie dział dla początkujących oraz bezpieczeństwo. Kurs zamierzam zrobić na wiosnę, do tego czasu teoria (podobno nigdy za wiele
kupiłem już nawet książkę i zabieram się za wnikliwą lekturę jak tylko doleci
i jak to bywa na początku, masa pytań i niewiadomych. Będę wdzięczny za każdą pomoc, poradę, linki, etc.
1. w jakiej cenie jestem w stanie skompletować sprzęt (celuję na pewno w używaną deskę i latawca). Z resztą zobaczymy jak będzie z kasą.
2. na co, przede wszystkim, zwrócić uwagę jak już dojdzie do zakupu
3. najczęściej popełniane przez żółtodziobówbłędy zakupowe
2. gdzie najsprawniej mógłbym spróbować spieniężyć dechę z żaglem
3. inne?
dzięki i pozdrawiam
Q
Ps. Ważę 90 kg, do wiosny będzie 85 kg
qba111999 pisze:dzięki za info. pinakę mam po ws. co prawda sfatygowana i pewnie będzie do wymiany, ale zawsze. mam też krótką. kurs na pewno będzie. podczas majówki. na razie łykam teorii ile wlezie. jak macie warte uwagi linki, książki, etc chętnie się zapoznam.
pzdr
Q
inne poradniki, linki, etc?
Wojtek Janaszek pisze:Hej,
a co sądzicie o latawcach naprawianych, a dokładniej szytych. Otóż na allegro od dłuższego czasu "wisi" RRD Obsession, tyle, że szyty - choć bardzo atrakcyjny cenowo - http://allegro.pl/latawiec-rrd-obsessio ... 21994.html.
Co o tym sądzicie?
Wojtek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości