DISKORELAKS pisze:Dzisiaj dobry dzień na Sobieszewie...nie było większych fal ale dobre to co było....
kuicets pisze:DISKORELAKS pisze:Dzisiaj dobry dzień na Sobieszewie...nie było większych fal ale dobre to co było....
Cudownie to wygląda, ale ten leash do deski to może lepiej sobie darować? Nie chodzi o czepianie się, ja tak tylko z troski
mitsu pisze:Gdzie tak czesto plywasz na falach, jakis spocik w miare blisko czy samolot?
Turbo_Sen pisze:Latasz z biurami podróży czy sam organizujesz wszystko? Chciałem wrzesień/październik pojechać na pierwsze pływanie zagranice.
Jest tam gdzie na TT popływać czy lepiej z deską wave ruszać?
''Turbo_Sen pisze:Mega filmik, skąd dokładnie to jest? Ja na last minute będę celować bo pojechać i siedzieć tylko na płazy to pierdolca bym dostał. Egipt w tym roku odpada bo mamy małe dziecko. Może za rok
Turbo_Sen pisze:pojechać i siedzieć tylko na płazy to pierdolca bym dostał
REKIN pisze:na fuercie zwiedzanie, surfing, tylko te niemki 60+
aaa jeśli auto tam to lepiej dopłacić i brać z cicar.com (płatność gotówką bez niespodzianek potem)
i deskę split, darmowy transfer to jedno, sprzęt siedzi schowany w bagażniku akurat gdzieś zawieje i heja
kuicets pisze:Potwierdzenie nadania bagażu, czyli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości