Długosć linek zewnetrznych w Cabrinha X-Bow 08

Forum dla początkujących
pepek
Kontaktowanie:

Post27 kwie 2009, 09:13

Dzis dostalem odpowiedz. Przysla mi nowe linki. Wszystko w porzadku i bez problemowo. Wczesaniej reklamowalem u nich bloczek i srubki przy barze i tez bez problemu dostalem nowe. Firma naprawde solidna. Z reklamacjami innymi tym podobnymi sprawami nie ma problemu. Kontakt tez bardzo dobry. No i ceny maja w porzadku.
Polecam zakupy w Energy Sports :!: :idea: :!:

Awatar użytkownika
Hersones
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post03 maja 2009, 22:27

udało mi się pierwszy raz polatać na nowym latawcu(xbow3-12m), wcześniej wymieniłem te linki (tj.4B) na nowe (dłuższe o 15cm!!)
i mam pytanie

czy przy odpuszczonym barze linki sterujące mają być takie luźne (wydają się naprawde wisieć), dopiero prawie przy maxymalnym zaciągnięciu napinają się i latawiec nabiera wolno mocy!???

czy dostałem, może,za długie te linki (4B),?? zastanawiam się czy nie zobaczyć jak jest na tych ktrótszych??

jak sprawa wygląda u was??

evens77
Deska: Core Fusion 4
Latawiec: CORE XR6, CORE XR7
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post19 maja 2009, 20:23

Witam
Miałem podobny problem w swoim latawcu cabrinha XB-3 2008 z linkami 4b przy czaszy latawca. Wymieniłem je i wydaje mi się, że jest lepiej. Jeśli miałbyś ochotę to możemy się zdzwonić i spotkać gdzieś nad wodą. Pogadać ewentualnie na ten temat.

pepek
Kontaktowanie:

Post19 maja 2009, 21:00

czy przy odpuszczonym barze linki sterujące mają być takie luźne (wydają się naprawde wisieć), dopiero prawie przy maxymalnym zaciągnięciu napinają się i latawiec nabiera wolno mocy!???

Tak ma byc :) jak puscisz sobie przypadkiem calkowicie bar to latawiec ma opasc lagodnie na brzeg okna wiatrowego i czekac za go poderwiesz zpowrotem do gory. dlatego musza byc maksymalnie wyluzowane.

Awatar użytkownika
Hersones
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post19 maja 2009, 21:14

no wiele osob tak mówi, jednak nie widziałem drugiej takiej "wyluzowanej" latawki :wink:

pepek
Kontaktowanie:

Post19 maja 2009, 21:24

bo napewno widziales latawce bez bloczkow :) a dzieki nim mozna naprawde dobrze kontrolowac moc latawca.

Wróć do „Pierwsze Kroki”