szczytno - olsztynek super kawalek drogi szczegolnie jak sie jedzie poza sezonem , ja np. na Lebe jade: lomza , myszyniec , szczytno , olsztynek , elblag , malbork, zblewo , koscierzyna , lebork
Ja od kilku lat na półwysep - Łomża, Ostrołeka, Przasnysz, Mława i potem normalnie Elbląg, Gdańsk itd..
Trochę więcej kilometrów ale czasowo wychodzi to samo a nawet szybciej bo cały czas prostooo
djbartekk pisze:moze jutro? dzwoniłem własnie do kierownika wyciagu , jutro jest czynne od 10 do 17 a w sobote podobo moze byc dosc duzo ludzi i ciezko sie wepchać
E tam...
Jak już się wepniesz, to do oporu, kolejka jest do startu, a dużo ludzi glebi.
Zreszta już zimno, nie sądzę że będzie dużo klientów.
pozdrawiam
Jest plan na przyszły weekend - jeśli prognoza dopisze a wygląda na to, że dopisze - mamy zaproszenie na testy NORTHA 2010 - Rebele 12 i 7m na półwysep kemping MASZOPERIA. Ja pewnie "z partyzanta" na jeden dzień niestety ale zawsze coś. Chętni?
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 09:48 przez peg, łącznie zmieniany 1 raz.
ja sie jaram tym wyciagiem w augustowie aczkolwiek tez nigdy nie bylem tam ani nie probowalem... mozna tam deske wake wypozyczyc albo ewentualnie od kogos z was?
btw. slyszalem ze na Szelmencie (pod Suwalkami miejscowosc z calkiem ciekawa gorka jak na te rejony), ma powstac wyciag na kolejny sezon ;]