kitemobile pisze:stary,
jeszcze nie taki stary
choć pewnie starszy od Ciebie
pzdr
ducze
kitemobile pisze:stary,
bubi pisze:przykre że nawet ten spowodowany moim nieszczęsnym wypadkiem temat,który mógł wprowadzić wiele dobrego dla naszego wspólnego bezpieczeństwa się zepsuł:/
Crazy Horse pisze:Ja przyznaje bez bicia, że w sezonie odpalam czesto latawiec na łapach i przekazuje dziewczynie, klientowi, który idize na testy, czy kursantowi, choc zawsze mówię, że tak nie wolno.
Mozecie mnie zlinczować, no problem ale ciezko jest robic przysłowiowe "10 rzeczy na raz" przez kilka godzin w trapezie, a zakładanie go na 10 sekund i zdejmowanie co jakis czas, to dla mnie tak, jak zpainanie pasów w samochodzie kiedy wsiadam i wysiadam 10 razy w ciagu 1h odwozac dizecko do przedszkola, tankujac, robiac zakupy itp.
onzo pisze:Crazy Horse pisze:Ja przyznaje bez bicia, że w sezonie odpalam czesto latawiec na łapach i przekazuje dziewczynie, klientowi, który idize na testy, czy kursantowi, choc zawsze mówię, że tak nie wolno.
a ja nie widzę w tym żadnego problemu - w razie czego latawiec puścisz najszybciej jak się da. Jedyne ryzyko tych co tym latawcem dostaną jakby co, ale jeszcze nie widziałem, żeby luźno puszczony kite komuś zrobił krzywdę, a nie puszczony owszem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości