airman pisze:.. i tu zapadły decyzje o wymianie całego setu np. z Northa na Flysurfera !!!
..Andrzej, nie wnikam kto i z jakiego powodu przesiada się z Northów na Flysurfery

różne bywają pobudki
czasem ktoś, kto latał na wyciurlanych nieudanych modelach choćby i Northa - weźmie KAŻDY twardy, świeży, szeleszczący latawiec i ..POCZUJE "COŚ" ..co nazwie "różnicą"

pamiętam , jak na parkingu w Laax, zajechaliśmy kiedyś nową Kią Sportage, wysiada znajomy (też z tego forum

bo Q7 jeździło wtedy pełno - a Sportage był nowością...
a jak ludzie wydają kroćset na Flaje, to nie dziwię się, że "muszą" być "zadowoleni"

to by była dopiero wtopa, wydać 2 x więcej niż na TOPowe latawce i przyznać się do wtopy..
tak samo nie dziwi mnie to , że na Flaju nie widuje się NIKOGO

boldek pisze: Ale pewnie jak by ziomek robił takie cuda na Flaju, to i kolejne pół Rewy by śmigało na Flaju![]()
..w ogóle nie ma takiej możliwości, kompletne nonsensy piszesz

ŻADEN Flaj nie daje ćwierci takich możliwości do wakestyle jak Razory - ŻADEN , to po co teoretyzować, że mógłbym na nich "wymiatać"

nawet Hamilton nie nawymiata bolidem Tata motors ..nie da się

w życiu bym na tym hp nie chciał próbować, zbyt cenię swoje stawy

w tak nierównym i silnym wietrze jak wtedy na Kahoonach - wolałbym nie brać też Flaja

..i jednak myślę, że gdybym (teoretycznie) pływał na gunwianym latawcu - to jednak pół Rewy by na nich nie pływało , przesadzasz mocno
DOBRY sprzęt broni się sam - a Razory, super udane od pierwszego modelu - potrzebowały ilu - 3? sezonów żeby się przebić w PL, mimo , że katuję je już 4ty sezon (2012 katowałem nie swoje) - więc trochę czasu minęło , podczas gdy czołowe spoty freestylowe na świecie poznały się na nich od pierwszego sezonu ..
nie róbmy eksperymentu, że teraz będę pływał 3 sezony na Flaju, by po 3 straconych latach stwierdzić, że populacja pływaków flajowych w Rewie nie wzrosłą ani o jednego ..

peace