Fajna koszulka dla kitera

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2003, 17:02

Fly high, fall soft.... :oops:

Don't be a frog... :lol:

knights of bay? :roll:

Blow Gay's.....? :?

Gosc

Post26 sie 2003, 03:27

Fuck gravity??

Dr Eutanator

Post29 sie 2003, 14:42

choć temat już widzę że powoli zaczął przygasać, to mam (jak mi sie wydaje) dobre wiadomości!!!
poniżej zamieszczam ofertę jaką dostałem od jednej z zaprzyjaźnionych firm:
Z nadrukiem jest tak:

Przygotowalnia - 50 zł/1 kolor nadruku
druk - od 0,80 do 1,70 zł za 1 kolor (w zależności od powierzchni nadruku)

Flock wypada drożej:

Przygotowalnia - 100 zł/1 kolor nadruku
druk - od 1,60 do 4,00 zł za 1 kolor (w zależności od powierzchni nadruku)

Koszulki - t-shirt:

import - 170 g, bardzo wysoka jakość, likra w ściągaczach - ok. 12,00 zł
szyta pod Klienta, ściagacze lamówkowe - ok. 16,00 zł

Koszulka polo:

szyta - ok. 36,00 zł

Wszystkie ceny netto!!!

Pozdrawiam

z czego wynika, że jak weźmiemy te fajniejsze koszulki z lamówkami (możemy sobie wybrać kolor lamówek) to mamy koszulkę za 19,52 ziła brutto.
teraz co do nadruku - jak rozmawiałem bodajże z lubowem, to on wspominał, że flock jest dużo fajniejszy. jak widzicie przygotowanie jednej matrycy to 122,- brutto. w naszym przypadku potrzebne byłyby 3 matryce - jedna na przednią stronę, i 2 na plecy - bo myślę że ten rysunek na plecach zrobilibyśmy w dwóch kolorach. mamy więc w takim razie koszt przygotowalni to jakieś 370,- Jednak przygotowanie potrzebne jest tylko raz więc ten koszt rozkłada sie na ilość robionych koszulek. jeśli przyjmiemy że będzie chętnych 20 osób, to mamy 18,5 złotego co razem z koszulką daje 38,- złotych plus dajmy na to z jakieś 6 złotych za sam druk.

:!: SUMA SUMMARUM OGÓLNY KOSZT SUPER EKSKLUZYWNEJ KOSZULKI MOŻE WYNIEŚĆ Z 45 ZŁOTYCH :!:

przy czym jak sobie szybko policzyłem przy 30 chętnych spada do 38 złotych[/b]

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post29 sie 2003, 15:42

No to teraz ja mam newsa :) Dowiadywałem sie o sito i o flock. Nie żebym konkurował z Dr. E. ale przez to że kiedyś przez pare lat w tym siedziałem to mam ceny takie jak poniżej. Ceny są bez koszulek a czas potrzebny na zrobienie to ok. 1 tydzień. Format z tyłu to max. A4

Flock: z przodu mały (na piersi), z tyłu duży, dwukolorowy. koszt ze wszystkim przy 30 sz. to 15.33 zł/szt przy 60 szt. 11.22 zł/szt.

Sito to przy 30 szt. 10,34 zł/szt, a przy 60 szt. 6,92 zł/szt
(koszulki ciemne a jasna farba)

Koszt jest z Vatem ale po znajomości :) mogę załatwić chyba - 22% :)

Co do koszulek to nie sprawdzałem

Jak Wam to pasi?
Jak nie zdążymy do spotkania to mogę Wam pokazać naocznie jak wygląda na mojej pl.rec.windsurfing :) zad zatoką. :wink:

Dr Eutanator

Post29 sie 2003, 16:00

a kiedy będziesz nad zatoką? może byśmy obgadali cały temat - jak nie znajdziesz koszulek, to możemy wziąć te co mi zaproponowali a do druku dać we wrocławiu - w końcu to nie tak daleko od poznania... :idea:

wtedy by nam wyszło z 10 zł taniej - tzn jakieś dwie dyszki koszulka plus ca 15 ziła za nadruk

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post29 sie 2003, 16:11

Z wczesniejszych ustalen od piatku w przyszłym tyg. razem z Apache w Dradze chyba lub generalnie nad zatoką - tak moze by sie wiecej osób spotkało. na forum zarejestrowanych jest ponad 50 osób wiec na bank 60 dych koszulek mozna zrobić. ja np. 2 bede brał (jedna dla mnie i 2 - jak byłby damski krój dla mojej połowy) a tak poza tym to moze wiecej osób i jakieś spotkanko jednak?

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post29 sie 2003, 20:34

Przy takiej cenie jaka wychodzi to myślę że z 30 szt. rozejdzie się odrazu a reszta spokojnie też się sprzeda z czasem.

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post30 sie 2003, 00:49

Dr Eutanator pisze:
przy czym jak sobie szybko policzyłem przy 30 chętnych spada do 38 złotych[/b]

Luzik :D

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post30 sie 2003, 20:23

Może konkretnie niech da posta ten kto kupi koszulkę za ok.40 zł.
Ja biorę jedną jak oczywista będzie gotowa :D .

Dzięki kolegom wkońcu wydzie coś w tym temacie :clap: .

Gosc

Post31 sie 2003, 04:27

Sluchajcie, moze po prostu ktos ta koszulke zrobi i zacznie sprzedawac, tak bedziemy dyskutowac do zimy...
38 czy 45 zl nie ma roznicy. Koszulki dla dziewczyn fajny pomysl. Chetni na pewno sie znajda. Powodzenia.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post01 wrz 2003, 00:03

Witam wszystkich!
Pobalowalem troszke w gorach i pare ciekawych tematow mnie ominelo nie wspominajac o wietrze :( .
Z tymi koszukami to swietny pomysl .Temat zreszta walkowany wczesniej na grupie.Zakladajac ze na koszulce bedzie nasze logo :P ,dobrze bylo by ustalic jakies kolory grupowe ,granatowy odpada bo jest wykorzystany przez pl.rec.windsurfing - czarny z bialym mi osobiscie bardzo pasuje bo w takich kolorach mam latawce :D .Mysle ze po koszulkach bedzie kolej na kurtki itd wiec kolor jest wazny jesli ma to byc jakis znak rozpoznawczy.Pozdrawiam Michal

Dr Eutanator

Post01 wrz 2003, 10:28

oto pierwsza propozycja na logo (będzie jeszcze następna)
Obrazek

filozofia:
logo symbolizuje jednocześnie dwa trendy w naszym sporcie - kajty twarde i kajty miękkie poprzez przedstawienie kształtu ich profili - chcemy w ten sposób podkreślić fakt, że nie jest istotne to na jakim sprzęcie pływasz, tak długo jak cię to cieszy i jest dla ciebie i otoczenia (w miarę :wink: ) bezpieczne. tym samym odżegnujemy sie od jakichkolwiek wojen i przepychanek w zakresie tego, który kajt jest lepszy.
po drugie poprzez kolorystykę wskazujemy iż strona jest polska - daleko mi od nacjonalizmy czy zagorzałego patriotyzmu, ale jak już mamy flagę w bieli i czerwieni to i niechby tak było na logo.
tło jest obecnie błękitne, czyli w kolorach naszego forum. taki też kolor proponuję koszulki.

to teraz walcie komentarze :twisted:

wrzut na plecy koszulki mam nadzieję powstanie w tygodniu. tak więc jak wszystko pójdzie dobrze to na koniec następnego tygodnia mielibyśmy gotowe koszulki, czyli idealnie na zawody w Rewie.

Dr Eutanator

Post01 wrz 2003, 10:34

aaa - zapomniałem o najważniejszym - napis na przedniej stronie koszulki -
co myślicie o tym:

ZAKRZYWIAMY GRAWITACJĘ

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post01 wrz 2003, 10:40

1. Proponuje jeszcze wcisnąć linki i takiego małego kitera jaki ma na avarcie Apache (myslę że sie zgodzi :) ) obok M w forum
2. czcionka KITE - za bardzo mi sie kojarzy z pewną szkółką :)
3. koszulki proponuje czarne
4. nie marudze i jestem jak najbardziej za!

Jeżeli miałbym to ja robić we Wrocku to musiałbym mieć koszulki i logo do czwartku :) jak nie to zdaje sie na Dr'a

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post01 wrz 2003, 11:19

Jeszcze jedno: napis (bez obrazy) podoba mi sie na 4+. Sam jestem za j. Polskim ale w angielskim niestety lepiej pewne sprawy brzmią :)

Wróć do „Forum Główne”