Film Kitesurfingowy LEKCJA PIERWSZA (nie Loty kontrolowane )

Hydepark, oraz posty usunięte z innych działów przez admina.
Awatar użytkownika
dpacior
Latawiec: dmuchawiec, wiatr....
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post09 cze 2011, 09:32

suburban kite pisze:Chodzi o wyśmianie Kunysza rozgrzewki, czy o reklamę ?

Chodzi chyba o to, ze jak dotąd pojawiły się twoje 43 posty, z których dowiedzieliśmy się: ze masz szkółkę najlepsza i pierwsza na rynku, ze nakręciłeś film, i ze inne filmy ci się nie podobają, to daje ponad 14 postów na każda informacje.... W dodatku dyskusje z Tobą prowadzi się jak z 3 latkiem, który zupełnie nie rozumie co się do niego mówi.

A tak na marginesie to bardzo spodobała mi się Twoja wypowiedz:
suburban kite pisze:3) Powinien być podział jakiś na forum stworzony przez moderatorów na szkoły prowadzone przez doświadczonych ludzi i nowe twory magiczne.

Masz absolutną racją - załóż własne forum moderowane przez kogo Ci się podoba i pisz sobie na nim

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post09 cze 2011, 09:34

Stary weź się trochę poucz jak już piszesz o totalitaryzmie bo pisząc że moderator powinien podzielić forum dla szkółek które są w branży tak długo jak ty i dla tych co są nowe sam masz wypowiedzi rodem z tego systemu. Jak masz ochotę załóż sobie kiteforum2 i tam będziesz mógł sobie robić selekcję szkółek i użytkowników na podstawie rasy, koloru włosów, oczu i czego tam jeszcze będziesz chciał

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 09:38

A najlepsze jest to, że potencjalni kursanci po przeczytaniu tego wszystkiego na pewno nie pójdą do szkółki FunKite.... Naszemu nowemu koledze pozostanie zmienić nazwisko i nazwę szkółki i przenieść się gdzieś w inne krzaki na Polarisie, a pozostałe po FunKite miejsce wypalić do gołej ziemi.

suburban kite
Deska: Czarna jak węgiel
Latawiec: Rhino 2005
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 09:39

...
Ostatnio zmieniony 26 lut 2013, 01:08 przez suburban kite, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
targetti

Post09 cze 2011, 09:44

BITWA NA POSTY - chyba gdzieś już to widziałem :naughty:

Bartq
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post09 cze 2011, 09:46

Gdybym był osobą, która zajrzała na kiteforum, żeby wybrać szkółkę, dzięki takim postom miałbym ułatwioną sprawę. Jedna szkółka mniej do odwiedzenia przed kursem.

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 09:49

suburban kite pisze: Ale teraz tak miedzy nami Film w Sprzedaży jest od niedawna

No tak, 4 lata sprzedaży leci dziś...całkiem niedawno. Coś Ci chyba umknęło przez te lata pływania na kite.

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:02

targetti pisze:BITWA NA POSTY - chyba gdzieś już to widziałem :naughty:

Tak bez sensu zgadzamsie w 100%, ale wypowiedzi są oczerniające mnie więc bronie się po prostu, szczególnie że przeprosiłem za rzeczy które mogły być zrozumiane negatywnie. Parę uwag widzę boli niektórych, wiec trzeba było siedzieć, nic nie mówić i się uśmiechać ...

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post09 cze 2011, 10:07

suburban kite pisze:Może wpadłem tu na chwile i nie potrzebnie bo obwarowanie właścicieli szkółek jest obrzydliwe, lecz podsumowując:

1) Zacząłem zbyt ostro bo to co się dzieje na rynku to zgroza.
2) Uważam za najgłupszą rzecz wymyśloną w Polskim kitesurfingu - rozgrzewkę z kite’m za plecami.
3) Powinien być podział jakiś na forum stworzony przez moderatorów na szkoły prowadzone przez doświadczonych ludzi i nowe twory magiczne.
4) Daje film za free przypominając o filmie Ł. Końskiego który jest bardzo dobry lecz estetycznie mi nie pasi.
5) Jak można robić promocje że nauczy się bodydragów w 2godziny skoro iko mówi 4,5 ? no coment
6) Kończę te spory głupie i wiecej nie pisze. Wierze że niezależni forumowicze zobaczą sens w mych wypowiedziach.

Miłego pływanka.

1 zgadam się zacząłeś ostro i chamsko ale na rynku nie dzieje się nic nadzwyczajnego. Znikniesz szybciej niż myślisz.
2 rozgrzewka jak rozgrzewka, to tylko jakaś propozycja, jak wolisz możesz walić gruche na wydmach.
3 no dla ciebie faktycznie przydał by się dział "nowe twory magiczne"
4 zobacz na swoją stronę www i możemy pogadać o estetyce. BTW pisali ci ją emeryci z programu dla ludzi praca po 60 roku życia?
5 ale o co chodzi... jestem w stanie Ci udowodnić ze nie umiesz robić efektywnych body dragów mimo że pływasz "10 lat"
6 znów jesteś niekonsekwentny to po co piszesz coś czego się nie trzymasz

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:13

dobra , dajcie zrobić coś pożytecznego :

viewtopic.php?f=1&t=37442

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:18

TIKKO_aloha pisze: a ile Ty jesteś "na rynku" jesli można spytać?

Własnie to jest dobre pytanie?

Poza tym cikeawe czy robiles już chociaz BD jak krecilismy Loty, gdize w tamtych czasach HD dopiero wchodziło, a że super hiper 3D będize mozna miec w domu to sie nikomu nawet nie sniło.

Sorry za 4:3

Reszty nie komentuje, oby Twój był najlepszy, tylko moż enie koniecnzie od razu w 3D od kórego przyszłym kajciarzm wypali oczy.

P.S. Dlaczego jak wieje 40knts plus na Polarisie nikt nie pływa, czy to wedle Twojego filmu zbyt niebezpieczne ;)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:24

Po pierwsze to trochę za mało kite'a na tym filmie. Przy wszystkich ćwiczeniach przez większość czasu oglądamy dziewczę sterujące latawcem - jakby to miało jakieś znaczenie co ona z tym drążkiem robi ;) Wybierajcie takie ujęcia, które pozwolą popatrzeć i na kite'a i na dziewczynę. Można przecież też podzielić ekran, żeby pokazać 2 ujęcia jednocześnie. Ważne jest żeby zobaczyć jak kite reaguje na ruchy a tego nie widać - w każdym ćwiczeniu początkujący zauważy bardzo podobny ruch rękoma - nic więcej.
Po drugie to jakoś nie wierzę w te Twoje 10 lat na kicie - przepraszam miałeś wtedy 10 lat? Kto Cię uczył? Na czym latałeś i gdzie?

O p******* jaki tutaj robisz marnie reklamując w ten sposób swoją szkółkę nie będę pisał - ostatecznie google szybko znajdzie linki do Twojej szkółki, ale też linki do forum więc... życzę powodzenia w znajdowaniu kursantów.

Wiem - napiszesz, że za ostro zacząłeś.... :lol:

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:35

Przywitanie:

Chciałem się przywitać oficjalnie ze wszystkimi użytkownikami.
Cześć !!!
Mimo że jestem kite’ciarzem od początku istnienie tego sportu w Polsce. To nie udzielałem się na forum. Kiedyś miałem konto ale hasło zjadł pies ...

Sprostowanie:

Zarejestrowałem się wczoraj i po zalogowaniu rozpętałem zuchwałymi wypowiedziami małą wojnę pomiędzy osobami zaangażowanymi w Kite biznes. Chciałem za to przeprosić bo nie spodziewałem się że taka będzie reakcja na to co napisałem.

Dlaczego do tego doszło? :
Byłem zdenerwowany sytuacja która w tym roku ma miejsce na rynku kite usług. Mówię o portalach zakupów grupowych których oferty zagrażają bezpieczeństwu ludzi na wodzie.
Mam nadzieje że to sprostowanie i przeprosiny wystarczą tym którzy poczuli się urażeni.

Filmów nie wysyłam bo wysłałem wczoraj i okazało się że to reklama szkółki...
Wcześniejsze posty usunięte zostaną przez admina...
Jeszcze raz WITAAAJJJJCIIEEEEE i przepraszam za zamieszanie
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 18:34 przez suburban kite, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:38

suburban kite pisze:Koniu wariacie, przecież pisze że twój film jest dobry a jak w 2001 roku omawialiśmy z Igorem Czernikiem zasady zawodów FS (jednych z pierwszych) to byłem tam szefem instruktorów myślałem że skojarzysz z kim gadasz mimo że wcześniej się nie udzielałem na forum...

Wcześniej Ł..K i zarzut samouwielbienia i że za Koniem nie przepadałeś nigdy, a teraz "Koniu wariacie"...

Weź się stary nie podkładaj, bo ekhem...żenujące* się to robi.

*surfer :)

suburban kite
Kontaktowanie:

Post09 cze 2011, 10:55

Przepraszam że zacząłem tą eskalacje jak widać starego już problemu.
Nigdy nie komentowałem tego na forum ani nigdzie ale oferta bodydragów w 2h wytrąciła mnie z równowagi i dlatego wsadziłem posty ze złości na zaistniałą sytuację. Równocześnie dałem film za free co obróciło się przeciwko mnie. Jeszcze raz przepraszam forumowiczów którzy bez sensownie to czytali. Mam nadziej że zobaczą też dobry przekaz w tym co napisałem bo taka była intencja.

Wróć do „Śmietnik”