trolik pisze:Bylby ktos chetny na wyjazd w poniedzialek rano na Wolin? wyjazd ze Szczecina ok 08.00, wyjazd ze spotu ok 12.00.
chodzi mi po głowie pływanko w poniedziałek. Czemu chcesz gnać aż na wolin? Wg prognoz bliżej tez będzie dobrze.
trolik pisze:Bylby ktos chetny na wyjazd w poniedzialek rano na Wolin? wyjazd ze Szczecina ok 08.00, wyjazd ze spotu ok 12.00.
trolik pisze:tomi pisze:trolik pisze:Bylby ktos chetny na wyjazd w poniedzialek rano na Wolin? wyjazd ze Szczecina ok 08.00, wyjazd ze spotu ok 12.00.
chodzi mi po głowie pływanko w poniedziałek. Czemu chcesz gnać aż na wolin? Wg prognoz bliżej tez będzie dobrze.
Wlasciwie chyba masz racje. Mam nadzieje ze sie zobaczymy bo samemu nie za bardzo widzi mi sie to plywanko. Z tego co widze to jutro bedziesz sie na Wolinie?Jesli tak to sie dogadamy odnosnie poniedzialku
KiteFort Świnoujście pisze:Wiatr nas dzisiaj zawódł za to nie zawiodła frekwencja .
Latawce mogliśmy podziwiać głównie w stanie spoczynkuchoć i C4 w rozmiarze 11 m miało swoje "5 minut " w powietrzu za sprawą zdesperownego Daniela "Jastrzębia" który postanowił go odpalić na lądzie przy 6 węzłach . I tu szczęki nam nieco opadły gdy ten bez problemu utrzymywał się w powietrzu.
Generalnie towarzysko bardzo udane popołudnie .Było wesoło ...i z pieczonymi kiełbaskami ( podziękowania dla Przemka "Wodeckiego" za niespodziewany catering)
no i wiadomość z ostatniej chwili:
udało się dzięki Konradowi zatrzymać do jutra C4 11m zatem jutro robimy powtórkę na Wierzbnie !!
i co zrobic z uwielbieniem do kiełbasy z grilaSWIRUS pisze:Waldi, z tego co widzę to wszyscy oglądali C4 a Ty ukradkiem pałaszowałeś kiełbaski, grubasie....
... a w międzyczasie strzelałeś fotki?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości