macsurf pisze:Co do Karsibora to tak jak Pawel napisal SE, SEE, przy czytym poludniu dobrze tam nie wchodzi.
SWIRUS pisze:Wchodzi S na luzie.
100-200 m od brzegu już jest full comfort.
Zresztą ostatnio przy tak niskich poziomach wody można sobie z kapcia pójść w siną dal z 400-500 m
waldir pisze:Witam
W związku z padającym śniegiem za oknem kusi mnie strasznie aby gdzieś pośmigać z latawką, ma ktoś jakiś pomysł na snowkitea w okolicach zachodniopomorskiego. Słyszałem że koło Bornego Sulinowa jest po kolana śniegu
waldir pisze:Witam
W związku z padającym śniegiem za oknem kusi mnie strasznie aby gdzieś pośmigać z latawką, ma ktoś jakiś pomysł na snowkitea w okolicach zachodniopomorskiego. Słyszałem że koło Bornego Sulinowa jest po kolana śniegu
No właśnie z tymi polami to nie takie proste bo na polach musiało by leżeć min 30cm śniegu aby po pierwsze nie wejść komuś w szkodę (jak tam są jakieś uprawy to łatwo to zniszczyć >> a potem płacić) a ponad to szkoda sprzętu. Na trawniku raczej nie ma kamieni a na polu pełno "przebiśniegów"bitter pisze:A pola pod Pyrzycami? Masa otwartego niezagospodarowanego śniegu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości