Wrogu pisze:Skołuj wiatr na weekendNa loosersow startowac, to moze i nie, ale w poblizu poplywac a i owszem. No i na impreze i takie tam
Ziomek. pisze:
póki nie zobaczę choć jednego twojego zdjęcia
pozwolę sobie nazwać cię FORUMOWYM LESZCZEM niemającym zbyt wiele do powiedzenia, ok?
jesli masz ochotę podyskutowac o lotach - zapraszam ..NA WODĘ
pzdr
Ziomek. pisze:
etap wysokich lotów mam już ZA sobą
zajawkę na nie miałem ..w 2003 roku
ale rozumiem, tych co zaczynają
pzdr
RAFAŁ pisze:Ja mam zajawkę na KL , podwójne KL na 10 metrach ale jak poskacze dłużej to może też przejdę na na 1.5 metrowe KL i beckrole.
.
Ziomek. pisze:
- że jak już kiełbasa z haka zdjęta - to nieogarniasz czy to to żywiecka czy podwawelska
pzdr
przemass pisze:Miałem się nie wtrącać w topicAle zapraszam do dyskusji czy lepszy jest mocny techniczny trik z latawcem nisko, robiony 100/100 czy bardziej dyndanie na haku na 10
metrach
viewtopic.php?f=1&t=31658
przemass pisze:Miałem się nie wtrącać w topicAle zapraszam do dyskusji czy lepszy jest mocny techniczny trik z latawcem nisko, robiony 100/100 czy bardziej dyndanie na haku na 10
metrach
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=31658
FilipN pisze:przemass pisze: Wystarczy posłuchać rozmów na plaży... większość modli się o 30knts, żeby móc w końcu wysoko poskakać i mieć złudzenie, że byli 10m nad wodą...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości