9m i powiem wam plywalem na niej juz kila razy przy bardzo nasyconym rownym wietrze cca 40-41knt i mialem sporo ale dalej OK (cca50% linki depower:-)
Pietrucha pisze:Pozdrawiam właścicieli najlepszego kita na świecie
Pietrucha
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:chętnie bym zobaczył kogoś na 45 knts na 13 m . Ostatnio na Małym Morzu szkwaliło do 46 knts ( zmierzone ) i chłopaki mieli poważne problemy z 7-8m kiteami.
Ziomek. pisze:MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:chętnie bym zobaczył kogoś na 45 knts na 13 m . Ostatnio na Małym Morzu szkwaliło do 46 knts ( zmierzone ) i chłopaki mieli poważne problemy z 7-8m kiteami.
wydawało mi się że TAMTEN temat juz został zamknięty
i wszystko w nim zostało powiedziane
ale jesli jest taka potrzeba - to mozemy otworzyć na nowo KILKA TEMATÓW
..ale chyba NIE "chcemy" ?
pzdr
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:
Ziomku otwieraj sobie TYLE TEMATÓW ile chcesz , sam pływałem w niedzielę na 7m przy 46 knts i wiem ze było ciężko i nie wyobrażam sobie NIKOGO na 13 metrowym kajcie w TYCH warunkach .....NAWET CIEBIE![]()
Bo nikt o "zdrowych zmysłach " nie wyszedłby na 13 w tym momencie.
pozdro
prodegior pisze:nie wieje w Ras Sudr?
Ziomek. pisze:nie daję już rady pływać po 8 godz dziennie bez przerw
ale podziwiam tych co potrafią TAK
pzdr
Smokie pisze:a sa tacy? hehe za 2 lata im sie juz nie bedzie chcialo
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:
Ziomku otwieraj sobie TYLE TEMATÓW ile chcesz , sam pływałem w niedzielę na 7m przy 46 knts i wiem ze było ciężko i nie wyobrażam sobie NIKOGO na 13 metrowym kajcie w TYCH warunkach .....NAWET CIEBIE![]()
Bo nikt o "zdrowych zmysłach " nie wyszedłby na 13 w tym momencie.
pozdro
surfer pisze:
A kto powiedział że Ziomek ma zdrowe zmysły??
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość