za walkiem jest jeszcze sporo plazy. spot suuper o tej porze. dzis konkretnie sobie powiewalo, ale troche szkwalisty ten wiatr byl. rozpoczecie sezony bardzo udane, czekam na wiecej:)
Ja mierzylem i przy brzegu byly srednio 32 wezly w trakcie najwiekszej ekstremy, a max bylo 39,8 wezla przy brzegu Po godzinie 18 siadlo i mozna bylo spokojnie znowu plywac na 9 metrow, ja juz niestety latawca mialem zwinietego. Jutro powtorka, chociaz juz zdecydowanie zimniej Sobota rowniez zapowioada sie wietrznie. Kto jutro wpada?? ) Ja bede jakos na 16 pozdro
Deska nie zostala znaleziona?? Moge jutro poraz kolejny powalczyc i troche jej poszukac, bo mam juz spore doswiadczenie w znajdywaniu desek na turawie Dajcire znac, gdzie byla gleba ( na jakiej wysokosci, bede wiedzial gdzie jej mniej wiecej szukac.
To ten gościu którego pokazywałeś po zawietrznej od nas. Mniejwiecej tam ją zgubił. Przeszedł brzeg pare razy i nie znalazł. Niestety nie znam właściciela - rejestracje miał DW:)
Jeszcze nie wiem, czy jutro będę na Turawie, czy pozostane na sadzawce w Opolu...
Wow Reggi w końcu się zarejestrował No to teraz myślę, że już będziesz na bieżąco A deska z pewnością jutro się znajdzie gdzieś przy brzegu leży - nie ma innej opcji.
witam to ja zgubiłem deske dzieki za zainteresowanie:-) jakbyscie znalezli to dajcie znac mój tel to 600-264-895 na forum tez bede zagladal;-) a za deska pochodze jeszcze jutro jak znajde w miare szybko to moze jeszcze powalcze
BTW deska to SU-2 czarna z czerwonymi dodatkami i napisem klapki - białe podstawki z czarnymi obejmami ostatnio miała niewielkie wzdłuzne rysy pod spodem i troche obity jeden fin z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam i do zobaczenia na spocie;-)
los bizonos pisze:lekki wypizd z przymrozkiem w niedziele rano, ale ogólnie zajebiście
No troszke bedzie pizdziec ale woda powinna byc ciepla jeszcze (moze nawet bedzie cieplej w wodzie niz na brzegu). Poza tym zawsze przeca mozna sie czyms rozgrzac