Kicha straszna.
Prognozy do bani

robinm pisze:A na Dzierżnie wiatr od rana do 18.30 z chwilowymi przerwami w okolicy 15.30.
Poplażowaliśmy na Dziećkowicach 1,5h, powyrywaliśmy roślinki z plaży (co polecam innym czekającym na wiatr) i pojechaliśmy na Dzierżno.
Na KGB niestety wysoki stan wody i trzeba lądować w wysokiej trawie lub na wodzie, ale wiatr z S i SW bardzo fajnie i równo "wchodzi" na KGB.
Ostatni raz dałem sie nabrać na S na DziećkachJak zawsze wielka klapa.
Tomjaroslaw pisze:robinm pisze:A na Dzierżnie wiatr od rana do 18.30 z chwilowymi przerwami w okolicy 15.30.
Poplażowaliśmy na Dziećkowicach 1,5h, powyrywaliśmy roślinki z plaży (co polecam innym czekającym na wiatr) i pojechaliśmy na Dzierżno.
Na KGB niestety wysoki stan wody i trzeba lądować w wysokiej trawie lub na wodzie, ale wiatr z S i SW bardzo fajnie i równo "wchodzi" na KGB.
Ostatni raz dałem sie nabrać na S na DziećkachJak zawsze wielka klapa.
Czy mogę prosić o precyzję?
Dzierżno obok Pławniowic?
Czy Dzierżno Rzeczyce?
A bez grypsów KGB?![]()
Pozdrowka
Tomjaroslaw pisze:..Co to KGB?!!!!
Ta grypsera mnie wykończy.
szed pisze:Tomjaroslaw pisze:..Co to KGB?!!!!
Ta grypsera mnie wykończy.
zerknij sobie na str.2 tego watku to bedziesz wiedzial o czym mowa..
'K'analowe 'G'owno 'B'each
piatpif pisze:TRAPEZ MYSTIC WARRIOR ZOSTAŁ W SOBOTĘ 9.08 NA PLAŻY POŁUDNIOWEJ, CZARNO-CZERWONY, ROZMIAR M![]()
jakby ktoś znalazł lub słyszał coś ktoś
...skrzynka browarków lub inne napoje według uznania dla znalazcy
p.[/code]
piatpif pisze:nie wiem czemu ale fotki raz sa, raz nie...Picassa/Google cóś miesza, sa tutaj:
http://picasaweb.google.com/piotr.stangret/KiteDzierznoKGB
niestety nie znam drogi dojazdu, na plażę...
...bo tam nie ma plaży![]()
...a przynajmniej nie przy tym stanie wody,
...ale może ktoś wie jak tam dotrzec blizej brzegu..tu jest w miare dobra fotka sat, ale na moje oko to spacerek jest nieunikniony
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Gliwice&Submit=Szukaj&long=18.5583368&lat=50.378264&type=2&scale=3
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 31 gości