Place:
Hel - Camping Male Morze aka Jedynka
Mission description:
Jak co roku rusza cykl balanzek pod haslem Bacardi. W sumie to nikt nie wie czemu tak sie nazywa ale nasze sprawdzone Palestynskie zrodla przypuszczaja iz jest tak poniewaz DJ'je tam grajacy bywaja czasem zBakardi

Twoim zadaniem bedzie przedostanie sie na teren campingu, bedac przy tym jak najbardziej zauwazonym i dopilnowanie aby impreza trwala jak najdluzej (najlepiej gdzies tak do wczesnej niedzieli, bo wiemy ze niektorzy z was beda jeszcze potem chcieli isc do kosciola i na rosol do tesciowej itp itd NUDA!!!) Wskazana jest rowniez integracja z zalogami regularnie pustoszacymi ten rewir czyli WKL-skladem (jak nie wiesz o co chodzi to wez sie [...] dowiedz) oraz Chlopakami z Pucka

aka Szulasami. Jesli zagubisz sie podczas misji szukaj ich, oni wskaza ci najkrotsza droge do kibla, zatoki, sauny, baru, namiotu lub zaopatrza w pelerynke typu "mini-mini nie bedzie bambini"

w zamian mozesz im pokazac nastepnego dnia fotki

Zapewne zastanawiasz sie czemu niby mialyby ci byc potrzebne pelerynki

Otoz nasz specjalny wyslannik (Code name: crazyOGIER

)ktory przebywa juz na miejscu od hoho wlasciwie to juz sie tam ostro zasiedzial, doniosl ostatnio iz, cytuje:"Stary sa nowe barmanki na impreze! Blond i brunetka, dupki piekne. Pipo i gdzie ty jestes??? Odbior!" Czyli ogolnie przemysl se to sam zolnierzu i.... GO!!! GO!!! GO!!! Bez odbioru.
Mission objectives [kodowane]:
1. D.R.I.N.K.I.N.
2. P.I.M.P.I.N.
3. B.O.U.N.C.I.N.
4. ogolnie F.R.E.E.S.T.Y.L.I.N.
[niekodowane]
5. nie zaliczyc zrzuta zanim nie postawisz dryna agentowi Naz-T'iemu (po trzeciej rano moze byc woda z lodem i cytrynka) w koncu jakos trzeba chlopakowi podziekowac za to ze dal cynk i w ogole bez niego nie wyladowal/bys/abys na tak zajebongo melango kapongo? Jedyny wyjatek bedzie stosowany w przypadku WOLNYCH kolezanek z kajciarskiego fachu (ale to tez nie koniecznie

) ktore na moje nastukane oko beda w ogole wygladac.... Nooo a jesli juz na tym etapie beda w ogole wygladac to ja im bede stawial... te mineralne... z cytrynka... ale lod zostaje dla mnie
I pamietajcie:
THIS PARTY AIN'T A PARTY WITHOUT YOU
HAAAAAALLLLLLLAAAAAAAAAAA
...i do soboty
PS Fuck linux - dzieki niemu pisalem tego posta przez pol godziny