Jestem idiota...

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post15 lip 2004, 18:25

... w uznaniu niektorych ludzi, bo uprawiam kitesurfing i jezdze samochodami bez hamulcow 8)

I nie przeszkadza mi to :lol:

Dziwne :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post15 lip 2004, 18:35

to ze joosi jest idiota bo jezdzi samochodem bez hamulcow to juz wiemy, ale jakim ja jestem idiota ze wiedzac ze ten samochod ich nie ma wsiadam do niego i z joosim jezdze .... ba do tego samochodu wsadzam moja rodzine ... i jestem pewny ze joosi nas dowiezie..... a jesli chodzi o idiotyzm zwiazany z uprawianiem kitesurfingu ... to takowym idiota jestem dla mojej mamy i mojej temperowki .... notabene w oczach mojej temperoweczki wszyscy jestesmy idiotami ... a ja z joosim najwiekszymi ... ostatni do grona idiotow dla mojej kasi dolaczyl rolnik i oblednik .... ale i tak ich strasznie lubi

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post15 lip 2004, 18:38

Joosi! Ale jesteś Kozacki Gość 8) Potrafisz takie sztuki kaskaderskie, że twoi krytycy potrzebowaliby do tego pampersa z ABSem a i tak zmiękliby w przedbiegach :lol:
Głowa do góry - my Cię rozumiemy 8)
Aha! Trzymaj się prosto ale nie zadzieraj nosa :wink:

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post15 lip 2004, 18:42

Prosto to sie bede przez miesiac trzymal! Jakos moja fizjonomia mi narazie inaczej nie pozwala 8)

Wróć do „Forum Główne”