BEST WAROO 13m2 raz w powietrzu kupiony 20.10.2007

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
artur_2047

Post27 lis 2007, 08:37

Witam serdecznie, Przedmiotem aukcji jest latawiec BEST WAROO 13m2 (kolor czerwony, model 2007). Latawiec jest praktycznie nowy. Kupiłem go w październiku tego roku od głównego przedstawiciela firmy BEST na Polskę (www.bestkites.pl). Pływałem na nim jeden raz w Egipcie kiedy był słaby wiatr. Latawiec jest rewelacyjny godny polecenia. W skład zestawu wchodzą: - Latawiec, - bar (kolor czerwony), - pompka, - plecak BEST, - płyta z gwarancją, - instrukcja użytkowania, - kit naprawczy. Jestem zmuszony sprzedać latawiec ze względu na nieoczekiwany wyjazd do pracy do Wielkiej Brytanii, dlatego sprzedaje cały sprzęt (niestety musze odstawić ten piękny sport na jakiś czas). Wszelkie informacje pod numerem telefonu 694-109-339. Latawiec można obejrzeć osobiście w Warszawie (daje 100% gwarancje że latawiec jest zgodny z opisem). Zachęcam do licytacji. Czekam na wszelkie propozycje. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=274185367

Wróć do „Latawce / Kite'y”