Mam tylko pytanie czy na czymś takim da sie pływać przy wadze 70kg? a co sie dzieje jeśli mam za małą deskę?? ewentualnie jaki potrzebował bym (tani) latawiec do tej deski? (bo jestm posiadaczem czegos takiego)
[url] http://www.allegro.pl/item342264752_now ... aczka.html
Dodam, że jestem świeży jeśli chodzi o kite. Jest to mój pierwszy post i myślę, że wypadało by napisać kilka slow o sobie tym bardziej, że mam zamiar często tu zaglądać

Nie będę się może rozwodził nadto bo jest tu dużo takich jak ja, którzy załapali pozytywnego bakcyla na wszelki sport:) A chyba ten jest wyjątkowy. Przynajmniej dla mnie tak wygląda, bo zamierzam zglebić wszelkie możliwości wykorzystania kite, od tego wodnego poprzez różnorakie odmiany lądowego:D (bo mam już trochę doświadczenia w sportach z którymi można łączyć kite:) Mam tez w okolicy trochę upatrzonych miejscówek na wodę i ląd. Ot choćby Turawę, Dzierżno Otmuchów-Nysa a w swojej okolicy na zimę gdy spadnie trochę śniegu bezmiar łąk i pól a nawet stare po radzieckie lotnisko:)
Lubie eksperymentować, jestem samoukiem, tylko proszę nie pisać że powinienem udać sie na kurs IKO, naczytałem sie sporo o niebezpieczeństwach na jakie narażam siebie i innych, niestety widziałem tez mnóstwo filmików:(... nabrałem respektu do latawca i wiatru!
kończąc swe wywody dzięki za zainteresowanie, pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów:)