SU-2 DESKI 125 ,130, 135 i Big Foot Wenzel ma najtaniej !

Deski do kitesurfingu.
kite24.pl
Deska: SU-2
Latawiec: Gin Cannibal
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 29 razy
Kontaktowanie:

Post27 maja 2008, 20:58

deseczki SU-2 nowe modele 2008
125cm od 1099zł ( komplet z okuciami)
130cm , 135 cm
Big Foot

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post28 maja 2008, 00:30

Bez urazy, ale taka mala korekta:
Po pierwsze wcale nie masz najtaniej, znalazlem dwie osoby ktore maja taniej.
Po drugie oglaszasz sie na forum conajmniej raz w tygodniu, a mnie zwodziles przez 3 tygodnie i nie byles w stanie zalatwic desek w konkretnych kolorach, przez co stracilem troche czasu, a znajomy nawet plywania, bo to miala byc jego pierwsza deska...

A po trzecie moze by tak na tym forum wprowadzic zasade 'rozsadnych' ilosci ogloszen danej osoby... - chociaz ten argument to moze bardziej na glownym powienem napisac. Przegladam systematycznie austryjackie kiteforum i tutaj jest prosta zasada, ogloszenia 'sprzedam' mozna zakladac tylko jeden raz, nie mile widziane jest nawet dopisywanie postow zeby temat byl na gorze listy.

kite24.pl
Deska: SU-2
Latawiec: Gin Cannibal
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 29 razy
Kontaktowanie:

Post28 maja 2008, 13:48

MArcinBe pisze:Bez urazy, ale taka mala korekta:
Po pierwsze wcale nie masz najtaniej, znalazlem dwie osoby ktore maja taniej.
Po drugie oglaszasz sie na forum conajmniej raz w tygodniu, a mnie zwodziles przez 3 tygodnie i nie byles w stanie zalatwic desek w konkretnych kolorach, przez co stracilem troche czasu, a znajomy nawet plywania, bo to miala byc jego pierwsza deska...

A po trzecie moze by tak na tym forum wprowadzic zasade 'rozsadnych' ilosci ogloszen danej osoby... - chociaz ten argument to moze bardziej na glownym powienem napisac. Przegladam systematycznie austryjackie kiteforum i tutaj jest prosta zasada, ogloszenia 'sprzedam' mozna zakladac tylko jeden raz, nie mile widziane jest nawet dopisywanie postow zeby temat byl na gorze listy.

co masz żal żę ZA DARMO CI NIE ODDAŁEM !! bo chciałeś jakieś dziwne kombinacje żę HURT do Austrii ( 2-3 deski) a okazało się że chciałeś kupić na własne potrzeby
po drugie na inne kolory niż cykl produkcyjny należy czekać ( około 2 m-ce ) lecz się nie zdecydowałeś !
Żal sory ale trzeba być zdecydowany nie uprawiać KOMBINOWANKĘ ALPEJSKĄ

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post28 maja 2008, 14:58

o jakim hurcie mowisz? o tym co mejlowalem z wami pare miesiecy temu? i chcialem wasze deski w Austrii sprzedawac? jezeli o tym, to to jest zupelnie inny temat i do tego sprzed kilku dobrych miesiecy. I sorry, ale po waszych odpowiedziach (raczej braku odpowiedzi na konkretne pytania) stwierdzilem, ze nie interesuje mnie sprawa - a jezeli uwazasz, ze chcialem sciagnac wtedy pare desek dla siebie to gratuluje i jestem ciekaw jak su2 chce zdobywac rynki zagraniczne... A szkoda, bo juz mogloby pare Austryjakow plywac na su2, tym bardziej, ze obecnie w stajni su2 jest Jule Hosp.

A wracajac do tego o co mi chodzilo i o czym pisalem z toba jakies 4 tygodnie temu to chcialem u ciebie kupic dechy (ja i dwuch znajomych - kolejna 2jka, 3ka zastanawia sie - moze bedzie cie to dziwic, ale to nie jest sciema - tylko w zwiazku z tym ze strona su2 i kite24 nie sa po niemiecku poprosili mnie o pomoc), co nie ma i nie mialo NIC wspolnego z wszesniejszym tematem i
Po pierwsze: nie, nie zal mi, ze mi za darmo nie oddales, bo nic od ciebie za darmo nie chce i nie chcialem, chcialem je KUPIC za cene ktora mi zaproponowales (ktora na marginesie, nie jest najnizsza - jak sie w kolo oglaszasz)
Po drugie: ani slowem nie wspomniales o cyklach produkcyjnych tylko proponowales inne kolory, ktore akurat miales i ktore od poczatku nie interesowaly nas, w ostatnim poscie proponujesz mi nawet rozmiar ktory mnie w ogole nie interesowal.... Pozatym u innego sprzedawcy ten okres to nie 2 miesiace, a ok. 2 tygodnie o ktorych mi powiedziano od razu i nastapila decyzja na 'ok' (juz zaczynam sie bac, ze moze rzeczywiscie beda to 2 miesiace, ale zobaczymy)

i nie sorry i nie kombinowanka alpejska, bo zdecydowani bylismy, jestesmy, i teraz tylko czekamy az dechy dojda...

Wróć do „Deski”