Regis pisze:Papier: miałeś jakiś kontakt z 12m2? Jaki zakres? Czy dla 65kg byłby ok czy może za duży? Jak prędkość? Jak w porównaniu z phantomem?
Na pewno mniejsze problemy z robieniem "cukierka" ale generalnie jak wstawanie itp itd.
Jak mam kupić pompowańca to wole peterlynna

Kontakt mam cały czas od zeszłej soboty

Jak na razie mam testową czerwoną 12 dokładnie tą samą co na fotkach z Ijmuiden powyżej . Niestety są jakieś opóźnienia z dostawą nowiusieńkich ( może przyjdą z nowymi barami ?),więc za karę porwałem dystrybutorowi testówkę bo nie mogłem się już doczekać
Co do zakresu to nic Ci jeszcze konkretnego nie napisze, przy moich 75kg w sobotę i wiaterku 16knt było wyśmienicie, wysokie skoki , ale spokojnie pod pełną kontrolą (myśle że przy 20 knt zaczeła by się niezła zabawa ) , w niedziele niestety wiało słabiutko 6knt i ogólnie tylko dało się jakoś przemieszczać tylko kiteloopami i nie było zabawy .
Myśle że trudno tu o porównanie z Phantomem ( to zupełnie inny twinskinn niż przed laty ) ma nawet nowy VPC z dodatkowymi bloczkami , jest pewne podobieństwo z Synergie , ale na pewno ma większą windę i lepiej się robi loopy, oraz bardzo wygodne sterowanie nawet z twinskin barem . ( ciekawe jak będzie z nowym Navigator control barem od PL >?) Ogólnie taki jeszcze bardziej dopracowany Synergie
Co do robienia cukierka to nawet Scorpion już nie sprawiał z tym problemów ( a podobno był następcą Phantoma) Więc raczej nie ma szans na cukierka z Chargerem ( jesli mi się uda to Ci o tym napiszę )
Wstawanie ( z ladu , bo z wody jeszcze nie próbowałem ) oczywiście bez problemów tak jak się startuje każdego twinskina przy dobrym wietrze , przy słabym start jak zwykłą komóreczkę
Ogólnie poczekaj z tym zakupem peterlynna bo doszły mnie słuchy że Synergie będzie posezonowo wyprzedawane po bardzo atrakcyjnych cenach pod koniec września ( coś około 300 euro za sztukę z prawie całej większej rozmiarówki )
A jak koniecznie chcesz Chargera , będzie to wydatek grubo powyżej 1000 euro , więc lepiej poczekać na wyprzedaż Synergie jeśli chcesz bdobry latawiec na wode zamiast pompki .
Update .... widziałem cukierka chargerem i to przytrafilo się riderowi Peter Lynn Team w ijmuidenslag