ps. niusik specjalnie dla CH

BraCuru pisze:CH bedzie musial wkrotce zweryfikowac swoje zdanie, bo speeding staje sie coraz mocniejszy a racing ma szanse jako jedyna dyscyplina kitesurfingowa na olimpijski debiut![]()
Ksieciu wie co robi koncentrujac sie na racingu![]()
3style bedzie tracil na popularnosci (szczegolnie wsrod sposnorow) i ma szanse byc tak istotny dla kitesurfingu jak kiterooming
Pinio pisze:Łukasz masz race
przemass pisze:Ja chciałem tylko zauważyć, że to, czy racing będzie dyscypliną olimijską czy nie, wcale nie musi zaważyć na wzrost popularności tej akurat dyscypliny ani na spadek popularności freestyle, patrz przykład koszykówki i innych
Ziomek. pisze:przemass pisze:Ja chciałem tylko zauważyć, że to, czy racing będzie dyscypliną olimijską czy nie, wcale nie musi zaważyć na wzrost popularności tej akurat dyscypliny ani na spadek popularności freestyle, patrz przykład koszykówki i innych
Przemass - chyba nie do końca Cię zrozumiałem
(co dziwne)
ale MNIE się jednak wydaje, że JEŚLI rejs stałby się konkurrencją olimpijską
to MUSI mieć to wpływ na zwiększenie zainteresowania zarówno TĄ konkurencją
jak i innymi z kitesurfingowej "dyscypliny" (bleh - jak to brzmi, po "niemiecku" tak :/ )
w tym i freestyle
pzdr
przemass pisze:Wydaje mi się że wave i freestyle zawsze będą esencją sportu, bez względu na to, co zobaczymy na olimpiadzie, a czego nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości