ted pisze:boxer 5 linkowy?
Pike pisze:zeby podniesc latawke paietaj ze musi wiac wystarczajaco , jak dobrze wieje to w ciagu kilkku sekund latawiec bedzie znowu latał .
przemass pisze:Najprościej ( i najtaniej chyba też ) byłoby "dorwać" do nauki profesjonalnego instruktora IKO i masz kurs zakończony w 2-4 dni wiatrowych.
pozdrawiam
www1988 pisze:tylko chodzi o ten moment kiedy latawiec idzie do zenitu zawsze zdąży mnie jeszcze mocno przeciągnąć:D
Nomercy pisze:www1988 pisze:tylko chodzi o ten moment kiedy latawiec idzie do zenitu zawsze zdąży mnie jeszcze mocno przeciągnąć:D
to podnoś na odpuszczonym barze, nie przez Power Zone i delikatne ruchy - tak żeby szedł wolno po krawędzi okna, a nie strzelał gwałtownie do góry![]()
![]()
www1988 pisze:co rozumieć przez power zone..staram sie po krawędzi okna podnosić, ale i tak mnie troszke ciągnie.Jak dziś lub jutro trochę powieje to na lotnisku potrenuje samo podnoszenie go. Może chodzi o to bar przy tym ściągam mimowolnie jak zaczyna mnie ciągnąć. Tyle że na łące body dragów raczej nie przetrenuje , chyba że na butach:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości