Potrzebna pomoc -> pomóżcie wygrać konkurs Forda!

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 22:38

Ja i mój brat bierzemy udział w konkursie ogłoszonym przez Ford Polska na najlepszy film promujący nowe technologie Forda Focusa.

Do konkursu zgłosiliśmy dwa nakręcone przez nas filmiki o nazwach:
- Adam Złotarączka (film szczególnie polecany)
- Nauka Jazdy

Proszę o Waszą pomoc i oddanie głosu poprzez kliknięcie znaczka "Lubię" (kciuk w górę) na oba z wyżej wymienionych filmików na kanale Ford Polska Youtube lub Facebook (linki poniżej). Głosować można do dnia 8 czerwca (środa) włącznie. Każdy głos się liczy, ponieważ do finału konkursu przejdzie 50 filmów z największą ilością głosów.

Pomóżcie wygrać auto dla mojego brata, bo szlak mnie trafia jak pożyczam mu auto a później się rozwiewa i nie mam jak dojechać na spot :( Z góry dzięki za Wasze głosy :hand:

Linki do konkursu Ford Polska (w wyszukiwarce trzeba wpisać nazwę filmiku: "Adam Złotarączka"; "Nauka jazdy"):
Youtube: http://www.youtube.com/user/FordPolska?blend=9&ob=5
Facebook: http://www.facebook.com/Ford.Polska?sk= ... 7911228409
Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 22:35 przez sander, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2011, 10:37

Trochę za często wymagali zgody na przetwarzanie danych, ale zrobione ;)

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post02 cze 2011, 18:01

teoysta pisze:Trochę za często wymagali zgody na przetwarzanie danych, ale zrobione ;)

Dzięki, wiem że głosowanie jest trochę upierdliwe (na youtube trochę mniej niż na FB), niech Ci Bóg wynagrodzi wiatrem :D .

Właśnie się dowiedziałem że każdy może oddać 1 głos dziennie na każdy z filmików, więc znowu prośba o wielokrotne głosowanie (tylko na "tak" :wink: )
Znajomy napisał mi że nie może znaleźć filmiku, poniżej krótki obrazek jak wyszukać i zagłosować na film (liczą się tylko głosy oddane na kanale youtube Ford Polska, a nie bezpośrednio na youtube)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 06 cze 2011, 22:36 przez sander, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sander
Kontaktowanie:

Post06 cze 2011, 21:28

Do środy włącznie można oddawać głosy, każdy może oddać codziennie po 1 głosie na oba filmiki :!: , każdy głos się liczy, głosujcie proszę ale tylko na "tak" :wink:

Wróć do „Offtopic”