Kiteworld 55 marzec + 128 stron przewodnika

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2012, 21:09

Jest już druga dostawa Kiteworlda 55 - poprzednia partia rozeszła się zanim zrobiłam ogłoszenie na KF,
a wszystko to zapewne za sprawą dodatku czyli Przewodnika po spotach na 128 stron formatu A5 (zeszyt szkolny) w którym to opisano aktualności z około 58 spotów na całym świecie.

W tym momencie mam 8 sztuk. Zapraszam do zakupów - cena 35 zł z wysyłką.

Eska.

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post01 mar 2012, 23:19

UWAGA!

Huston mamy problem !

Przy pakowaniu gazet okazało się że część to piękna biała makulatura z papieru kredowego :evil:
Nie wiem co jest grane, ale 3 z 8 tych egzemplarzy które zostały wczoraj mają tylko okładkę i puste kartki w środku, a w jednym nie ma na dodatek przewodnika :(

A więc - zasada kto pierwszy ten lepszy czyli 4 gazety "kompletne" zostają wysłane do:
- przemjas
- jas
- zwierzak
- paweł r.

a gratis w postaci samej gazety bez przewodnika idzie za free do teoysty.

UWAGA - pozostałe kilkanaście gazet wysłane z tej parti było zapakowane w oryginalną folię - jak się okaże że w środku też są białe kartki to proszę mi dać znać.

Wszystkie dodatkowe przelewy na konto oczywiście prześle z powrotem.

Eska.

------------------------------------------------------

Dobra, koniec, nie ma już więcej.
Szybko poszło!

Jak są chętni na 56 (już bez przewodnika) to proszę mi dać wcześniej znać to zamówię od razu trochę więcej sztuk.

Wróć do „Forum Główne”