Mikołaj w Brasil :)

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
luzszymon
Deska: NHP '11
Latawiec: C4/Catalyst
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 cze 2012, 11:55

Jako ,że prośby o pomoc w konkursach sypią się jak z rękawa to i ja mam do was prośbę o pomoc w konkursie :)
No więc...
Pluszzzz organizuje konkurs na zdjęcie ilustrujące to, jak spędzamy (aktywnie) wolny czas. Pozwoliłem sobie w nim wziąć udział. Zgłosiłem takie oto zdjęcie:
Obrazek
Jako święty Mikołaj co roku muszę odwiedzać miliony dzieci. To zdjęcie zrobiono mi 6 grudnia kiedy byłem na etapie rozwożenia prezentów dla dzieci z Brazylii. Jako, że słońce jest mocne, mój wierny renifer Rudolf co roku przypala tam sobie nos. By tym razem nie naśmiewano się z tego w piosenkach, postanowiłem zmienić środek lokomocji na kitesurfing. Do zobaczenia za rok. PS. Bądźcie grzeczni!

Rozumiem ,że nie każdy z was lubi taki konkursy, głosowania i cuda na kiju. Aplikacja zdaje się ma dostęp tylko do publicznych danych więc jest akceptowalna. Jeśli jednak nie zagłosujecie to w tym roku będziecie na czarnej liście św. Mikołaja a tego przecież nie chcemy :naughty: :D Jest to więc taki deal wiązany :thumb:
LINK:
http://www.facebook.com/Plusssz?v=app_1 ... %3D5964231

Na zajawkę dla was wrzucam film z owego wyjazdu oraz taki bardziej aktualny z majówki (kiedyś wrzucałem w wątek o produkcjach amatorskich).
phpBB [video]

phpBB [video]

Z góry dziękuje za pomoc!

Awatar użytkownika
luzszymon
Deska: NHP '11
Latawiec: C4/Catalyst
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post29 cze 2012, 01:39

Zostało jeszcze 2 dni na głosowanie. Głosów bardzo dużo nie potrzeba, ale jednak.
Wystarczy że utrzymam się na pierwszej stronie i nagrodę mam raczej gwarantowaną więc proszę was bardzo o pomoc.
Aplikacja bierze tylko publiczne dane i tylko do konkursu ;) Klik:

http://www.facebook.com/Plusssz?v=app_1 ... %3D5964231

Wróć do „Offtopic”