No w sumie to taka rotacja zawodników jest, że tych kilku stałych bywalców, to kto by ich słuchał.
Tak, zasacniczo trzbe się cieszyć z tego co się ma, to prawda, bo w końcu gdyby nie Ford to być może nie mielibyśmy Pucharu Polski, zwłaszcza we freestyle, bo do race chętni na zachodniopomorskim nawet są.
Wracając do podtekstów, to droga do organizacji MP Wave 2014 otwarta, prosze bardzo...
Na FB dwóch sobie przyklaskiwało, że zrobią - w komanterzach na jednym z portali, więc czekam na ich ruchy w tym kierunku...
Zasadniczo, to czekma aż wykażą inicjatywę wszysyc, którzy twierdzili "gośno i w ukryciu", że w minionym sezonie się dało
Ja mam już dosyć proszenia się o pieniądze, chodzenia, dzwonienia, czekam na czasy kiedy ludzie sami będą pukać i pytać czy nie potrzeba pomocy.
To chyba jednak stanie się dopiero jak "my młodzi" będziemy dziadkami i będziemy chętnie dawać na swoje dzieci i wnuczki
Wave Morsy ( na prognozę ), można było niby na upartego ale ja mam chyba zbyt wygórwane oczkiwania co do warunków, nawet przy organizacji takiej bardziej amatorskiej imprezy. Niech tylko coś wejdzie grubego to jeszcze będą w 2014, może już bez śniegu ale jak warun dopisze, będą...
Cabrinha Race ( na prognozę )bije się w pierś jak był warun, to nie było czasu