Latawiec NASA 4.5 do oddania w dobre ręce

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post14 lut 2006, 09:30

Sprzedam latawiec NASA 4.5.
Nówka sztuka, latany tylko raz w celu sprawdzenia i wytrymowania linek. To jest już kolejny latawiec uszyty prze zemnie i dlatego że zagracają mi garaż pozbywam się go. materiał z którego go uszyłem łączy w sobie lekkość, wytrzymałość i nieprzemakalność. Eksperymentowanie z różnymi materiałami pozwoliło mi na zbudowanie solidnej bardzo wytrzymałej konstrukcji nie odbiegającej od produkcji tego typu sprzedawanych na Allegro. NASA ma w miejscu łączenia linek z czaszą wszyte wzmocnienia uniemożliwiające wyrwanie ich w czasie silnego wiatru. Zastosowałem olinowanie czaszy kaskadowe co spowodowało że linki mniej się plączą. Latawce NASA świetnie nadają się do snowkitingu i landkitingu. Nie trzeba kupować drogich komorowców żeby pojeździć sobie na desce czy nartach. Idealny dla osób które rozpoczynają swoją przygodę z latawcami pociągowymi. Polecam i zachęcam do zakupu.
W zestawie znajdują się: latawiec NASA 4.5 Linka Dynema 30 m 2x220kg i linka plecionka 30 m 2x60kg i manetki.
Cena: 270 zł

Istnieje możliwość kupna samej czaszy latawca
Cena: 100 zł

Więcej zdjęć na mejla
Istnieje możliwośc zobaczenia i przetestowania w Warszawie
Obrazek

Masz już latawiec ? a chciałbyś spróbować czegoś nowego ? To dobrze się składa bo mam dla Ciebie wózek buggy.
Cena: 550 zł
Więcej informacji pod tym linkiem http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... ight=buggy

Wróć do „Latawce / Kite'y”