Zainteresował mnie temat wątku, lecz niestety za moich czasów z języków obcych w szkole był tylko rosyjski, angielskiego nie znam i z ponad dziesięciu minut filmiku pozostały mi w pamięci tylko obrazy i jest mi przykro, że nie mogłem zrozumieć słów "o własnych przygodach"

Temat wątku jest: "czy kitesurfing jest sportem bezpiecznym". W pierwszych napisanych słowach autorka wyjaśnia:
karolinakite pisze: Kitesurfing w obecnym momencie jest bardzo bezpiecznym sportem.
Też uważam, że kitesurfing może być bardzo bezpiecznym sportem - obojętnie od pogody kładziemy się do łóżka, dmuchamy kita i puszczamy sobie filmik ze swobodnie ubranymi Paniami; bez znaczeni w jakim języku te Panie wydają dźwięki jest bardzo bezpiecznie i jak się trochę postaramy to i poziom endorfin nam wzrośnie.
Trochę poważniej, to nie zgadzam się z twierdzeniem
kuicets pisze: (…) angielski na pewno pomaga w ilości obejrzeń i osiagnieciu szerszego grona odbiorcow więc tego bym się nie czepiał(...)
Chyba nie myślisz, że jest jakaś większa liczba użytkowników kiteforum.pl, co nie znają j. polskiego i klikają na oślep, co by znaleść jakieś treści w języku im znanym. Uważam, że publikowanie na takim forum treści w języku niezrozumiałym nawet dla jakiejś części użytkowników, jest po prostu ich olewaniem, świadczy o braku empatii i szacunku dla innych.
O "bardzo bezpiecznym sporcie" do 30 ktn (powyżej już nie) pozwolę sobie nie komentować.