Telewizja 4Fun?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 11:03

Czytajac sobie pewien artykul na kite-zone.pl natknalem sie na taki fragment: "Pełna relacja ze wszystkich zawodów będzie transmitowana przez nowa telewizje 4Fun"

Co to za tv? pol/ang? Cos jak Extreme czy nie? Slyszeliscie cos o tym?

Janek
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 11:24

mozesz sie dowiedziec o tym wiele od Michala Surdykowskiego albo Tamary czernik bo oboje sa zwiazani z kitem a pracuja w tej oto telewizji!!
pozdrawiam

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 11:48

Niestety tej relacji nie będzie na 4Fun a juz na pewno nie z pierwszej edycji.
Rozmawiałem z Tamarą i mówi, że szefostwo nie bardzo chce dać im kasę na ten projekt.
...może nsatępne zawody :?: :!:

Poza tym jeśli dobrze pamiętam, to Tamara jedzie chyba na maojówę w góry :idea:

Do zobaczenia na Helu
cH

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 12:40

Sama relacja to jedno, ale powiedzcie co to za tv? Cos ciekawego? Bo tak wnioskuje juz po zainteresowaniu stacji kitesurfingiem... bedzie to jakis kanal typu sports, extreme, trendy, surf, whatever... O co cho?

Awatar użytkownika
toyo69
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 13:46

Kanał telewizyjny 4fun.tv dołączył do oferty firmy "Program", która będzie zajmować się jego dystrybucją do sieci kablowych i satelitarnych w całej Polsce

Kanał 4fun.tv dostępny będzie bezpłatnie w ofercie operatorów kablowych, na platformach cyfrowych, na satelicie Eutelsat oraz w szerokopasmowym Internecie. W początkowym etapie nadawania znajdzie się w pakietach oferowanych przez Cyfrę+ oraz Cyfrowy Polsat oraz w dużych sieciach kablowych. 4fun.tv jest kanałem nadawanym 24 godziny na dobę. Posiada bogatą ofertę programową, kierowaną do młodego widza. Jest atrakcyjnym produktem dla operatorów sieci kablowych gdyż nie wymaga opłat.

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 17:47

M4X pisze:Sama relacja to jedno, ale powiedzcie co to za tv? Cos ciekawego? Bo tak wnioskuje juz po zainteresowaniu stacji kitesurfingiem... bedzie to jakis kanal typu sports, extreme, trendy, surf, whatever... O co cho?

Znalazłem ten kanał na cyfrze + i wygląda mi to raczej na kanał muzyczny typy wyślij sms-a a puścimy twój ulubiony teledysk + płatny czat. Jak dla mnie straszna komercja :twisted: . Jedyną zaletą tego programu jest to że jet sporo polskiej muzyki.

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2004, 19:35

Wg mnie kanał jest zajebisty, bo łączy muzykę z vivy, sporty extremalne i prowadzący w stylu jackaas (nie wiem jak tam sie ich pisze dokładnie).
Muza zajebista, przeplatana zajebistymi akcjami prowadzących
np. koles stoi na kładce dla pieszych nad trasa łazienkowska i pluje na szyby samochodów, opowiadając przy tym o różncyh zamotanych news'ach.
Ujecia podczas przerywnikow miedzy nagraniami czy filmami sa wyjebane przez wielkie "W" :!: :!: :!:

Wielki szacunek dla operatorów kamer, nie ma takich typów w żadnej telewizji :!: :!: :!:

ch... sms'y sa ostatni wszedzie, wiec juz sie do nich przyzwyczaiłem, zeby ogladac 4FUN nie trzeba niczego wysyłac :wink:

Wielkie pozdrowienia dla całego teamu 4FUN, jak tylko mam wolna chwile i siegam po pilota to wrzucam only 4FUN.

crazieHorse

Awatar użytkownika
Gierach
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2004, 00:42

Crazy Horse pisze:Ujecia podczas przerywnikow miedzy nagraniami czy filmami sa wyjebane przez wielkie "W" :!: :!: :!:

Wielki szacunek dla operatorów kamer, nie ma takich typów w żadnej telewizji :!: :!: :!:

w końcu jednym z operatorów jest Seba Dredzik który kręcił film na zawodach red bulla

mak

Post04 maja 2004, 12:46

on jest jedynym operatorem w tej telewizji! big respect!!! :D

Wróć do „Forum Główne”