Znalezione wyniki: 203

Powrót

autor: BraCuru
26 sty 2015, 19:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

Postawil bym Ci skrzynke piwa usmialem sie do lez :thumb: .....juz mi sie ta wyspa podoba Michał - jesteśmy zachwyceni tą wyspą mimo autentycznego syfu jaki pokazałem w pierwszym poście. Plastik na plażach boli nas każdego dnia i nie sposób o tym zapomnieć. Natomiast ludzie, okolica, ocean i jego m...
31 sty 2015, 10:02
Skocz do forum
Skocz do tematu

Jak łatwo jest przeciąć foilem płaszczkę ? wchodzi jak w masło czy raczej jak nóż w styropian.. wyobrażam sobie filety :D To pierwsze spotkanie: https://www.youtube.com/watch?v=2eCixeYGC_s Styczeń to nie sezon na płaszczki. Nie spodziewaliśmy się ich w ogóle zobaczyć. Potem okazało się, że było spo...
01 lut 2015, 10:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Dzisiaj o naszej chatce i jej gospodarzach. Parę godzin spędziłem na wyborze guest house'u. Jest ich na wyspie około 8. W niby podobnym standardzie i raczej podobnej cenie: 80$ za dobę dla 2 osób ze śniadaniem. Po analizie lokalizacji i opinii zdecydowałem o Cokes Beach House. Ich strona: http://cok...
14 lut 2015, 15:36
Skocz do forum
Skocz do tematu

Fajne ujęcia, ale przed pełną produkcją popracuj nad stabilizacją obrazu (są narzędzia do tego, też darmowe), bo na początku trochę mocno trzęśie i efekt psuje :wink: Chciałem oddać efekt trzepaczki na szczycie 100 metrowej drabiny ;) Duło! Poprawię to w pełnej wersji. dzienks :thumb: Teraz do rzec...
23 lut 2015, 23:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Zapraszam na pełną wersję:
phpBB [video]
05 mar 2015, 13:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: F-one wypuszcza komorowca do race

Dlaczego wszyscy producenci powoli wchodzą w race, foil i komórki? Może się mylę i rynek jest całkiem spory? To naturalne. Kiteboarding to coś więcej niż twintip i freestyle. Przez ostatnią dekadę utarło się, że każdy musi robić fikołki na dziwnej desce co nie ma przodu ani tyłu. To było koniecznoś...
06 mar 2015, 09:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: F-one wypuszcza komorowca do race

.."bardzo trafne spostrzeżenie"- pływam nie pięć i nie dziesięć lat ( piętnaście gwoli ścisłości ) Ależ Ty w żaden sposób nie możesz być "szablonem" upodobań przeciętnego kajciarza. Podobnie jak ja. Powiedziałbym, że zbyszek11 trafnie spostrzegł :thumb: A to, że obracamy się głó...
15 kwie 2015, 14:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Amatorski puchar Polski dla twintipów!

Wlasnie, bardzo szkoda, ze to nie slalom! Ale moze slalom sie odbedzie w Miedzyzdrojach :) jezeli te zawody sie odbeda... Dodatkowo czy do tego wyscigu na twintipach bedzie wprowadzone ograniczenie statecznikow do eventualnie 7cm? Jezeli nie, to wiemy, kto wygra - gosc z mieczem/statecznikiem rejso...
15 kwie 2015, 20:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Marek KITETRIPS.PL pisze:Masz jakieś filmy, jak lądujecie skoki na foilu?

W linku poniżej masz fotki i filmiki ze skoków i lądowań:
http://www.foilforum.pl/viewtopic.php?f ... SKOKI#p644

Mój ulubiony to filmik Foil Backloop:
phpBB [video]
22 kwie 2015, 09:14
Skocz do forum
Skocz do tematu

Można można by zrobić "losowanie" PRO do drużyn amatorów?? Wtedy drużyna np. 5 amatorów którzy przyjechali się sprawdzić dobierają sobie/losuje się im jakiegoś zawodnika który by z nimi był w drużynie :) Myślę, że prosi chcący pobawić się z nami z automatu zadeklarują wsparcie ulubionego ...
22 kwie 2015, 12:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Mimo, że wielokrotnie nie zgadzam się z Twoimi opiniami, cenię sobie dokumentację, którą tworzysz. Prawo Drogi, jest przykładem dobrze zrobionego manuala. Na pewno przyda się tak samo dobrze zrobiony dla startów w race. Tak z ciekawości zapytam czy mam przyjemność z Krzysztofem Dr...? Siadam do FAQ...
23 kwie 2015, 08:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Obiecane przepisy na 2015 w końcu opublikowane! Tutaj macie cały pakiet: http://pskite.pl/index.php/zawody/przep ... -2015.html W FAQ postaram się wyjaśnić jak je ugryźć. W związku z tym, że idea cyklu pojawiła się na last minut komisja sportowa nie była w stanie przerobić mądrze przepisów zawodów a...
25 kwie 2015, 16:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Proszę Państwa, Przepisy i regulamin opublikowane. Zamykamy dyskusje o przepisach i regulaminie do końca ostatnich zawodów we wrześniu. Potem wracamy do tego. Osobiście rozdam zawodnikom ankiety do oceny zawodów na koniec sezonu. Tak zrobiłem na KTE i stało się to nawet zwyczajem europejskiego touru...