Znalezione wyniki: 203

Powrót

autor: BraCuru
01 paź 2014, 21:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Sukcesy siatkarzy

jedi1 pisze:Uh ten post u góry to też był spam z reklamą sklepu...

Ożesz, nie zauważyłem :oops:
Za karę idę kupić " buty do siatkówki" :wink:
02 paź 2014, 20:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NPX LUCYFER is BACK --> WSZYSTKIE ROZMIARY / 2 KOLORY

Landower pisze:BraCuru Z ta handmade dziurka na wacka przegiąłeś pałe :) :) :)

Wiem, że to skrajny radykalizm ale za to jaki mega komfort. Podstawa to mieć wszystko pod ręką :wink:
03 paź 2014, 10:40
Skocz do forum
Skocz do tematu

63 Błękitna Wstęga Zatoki Gdańskiej 2014

Prognozy idealne dla kajciarzy czyli bezchmurnie i nawet do 16 stopni :D Trzymajcie kciuki za naszych rejsiarzy. Mają co bronić :) Błaszko i Maks na startują na foilach, aby nie pozostawić złudzeń konkurencji ;) Aga na rejsie będzie bronić zeszłoroczengo tytułu. Debiutują Piotr Lenckowski, Arek Kusa...
03 paź 2014, 17:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: trik czelendż & NFSP

BraCuru – w podziękowaniu za stare posty, dzięki którym nauczyłem się ostrzyć wtedy kiedy nie było mnie stać na lekcje. Serdecznie zapraszam każdego niewymienionego tutaj, komu podoba się ten pomysł do dołączenia do zabawy. Mam nadzieję, że będzie kupa śmiechu dla nas , a także dla osób potrzebując...
04 paź 2014, 10:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Zermatt - narty w sierpniu

Kontynuuję 2ątek górsko-narciarski choć w jednym z filmików jest SUP ale zabrakło foila.

phpBB [video]

phpBB [video]
21 paź 2014, 19:08
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ile naprawdę wave w wave?

Tylko co to za jazda na fali? :roll: :doh: Jeśli tylko tak sobie to wyobrażasz to namawiam do nauki. Wczoraj miałem do piątej potęgi więcej zabawy niż kolega wave-klasyk. Myślałem na początku, aby odkręcić foila i jeździć na 5'3" ale więcej bawiła mnie lewitacja w tamtym warunkach. Ale to łatw...
21 paź 2014, 21:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

I znowu wychodzę na fanatyka :lol: Nie o to chodzi. Chciałem pokazać, że są dni (jak wczoraj) gdzie widzę przewagę foila w falach. Nauczycie się na foilu - wielu na pewno pomoże zrozumieć o czym piszę. Co do funu, jakości, przeżyć w obu dyscyplinach to jak może porównać to osoba znająca tylko jedną?...
24 lis 2014, 16:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Marek Rowiński - KONIEC SEZONU - video

Gratuluję Markowi i Mlecznemu współpracy i dziękuję ich sponsorom za wsparcie Juniora.
Dziękuję Wam za te chwile wzruszenia przy muzyce na jakiej się wychowałem.
ten film to dla mnie absolutna perełka- niespodzianka.
Jestem przeszczęśliwy i brak mi słów...
26 lis 2014, 19:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Foila fala nie pcha - filmik Bracuru to tez wyraznie pokazuje. Andrzej, kiedyś się z tego zdania uśmiejesz. Teraz dostałeś za nie nawet parę wirtualnych piwek :lol: Kiedyś, jak popłyniesz na fali na foilu, zweryfikujesz swoją opinię co pcha a co nie. Chyba nawet postawisz mi prawdziwe :D Marek, ja ...
02 gru 2014, 14:37
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nowa wersja forum

Podobają mi się zmiany :thumb: Wolałbym jedynie aby "moje posty" były bezpośrednio dostępne a nie ukryte w "szybkie odnośniki" bo de facto byłyby szybsze nie będąc w "szybkich odnośnikach" :wink: Czy ktoś używa "wątki bez odpowiedzi"? Ja nigdy. I jeszcze jedna...
15 gru 2014, 19:04
Skocz do forum
Skocz do tematu

Ktoś jeszcze nie wierzy w piekło?

phpBB [video]
09 sty 2015, 13:20
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Taką fale widzieliscie?

phpBB [video]
13 sty 2015, 16:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Grzybowo Koło brzegu

Akurat za Marine kończy się mur podwodny ale za to są poniemieckie falochrony a plaża wąska z gwiazdoblokami na wąskich wydmach. Określiłbym ten odcinek jako średni hard-core. Szczerze nie polecam. Przy czystym W lub ENE da się coś porzeźnić ale już przy NW do NNE - zapomnij - 100% hard core zakończ...
25 sty 2015, 20:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Niezwykłe Malediwy [styczeń 2015]

Miałem już zabukowaną Tajlandię na ferie. Jednak analiza archiwum windguru i Google Earth spowodowała zmianę celu wyjazdu na ferie 2015. Statystyki wiatrowe były mocno pozytywne - szczególnie dla foila. Problem okazało się odnalezienie dobrej wyspy nadającej się do jazdy i nauki wodolotowania.Wybrał...