Ciekawe ile osób na kf kiedykolwiek użyło zrywki cabrinha 2012/13/14 ;-) Bicie piany. Na dziś cabrinha ma fajne rozwiązanie działa jak należy i tyle. A zrywki zawsze się trudno składa na wodzie ale to zależy od sytuacji, zawodnika itd nie można po 1 razie stwierdzić, że coś jest do pupy. Ja ostatni ...
możecie już przestać się zastanawiać to nie wodorosty, w tym miejscu jest głębiej Oooo! Dzienks. Wiesz może na ile? Czyli odkryliśmy chałupski trójkąt bermudzki - dechy same spadają ze stóp. Nawet te z butami :lol: Pływałem tam na rejsówce nie raz i jakoś nie mogę sobie tej czarnej dziury przypomni...
O czym tu gadać? Każdy to pływa na Chałupach wie gdzie są głębinki i wie że mają one kilka m. Po co ten trolling od użytkownika z taką liczbą postów? Wątpię że tam nie pływałeś, ale jeśli rzeczywiście nie to po co polemizujesz z ludźmi którzy znają ten akwen? Nawiązaliśmy z Markiem faktycznie poboc...
O czym tu gadać? Każdy to pływa na Chałupach wie gdzie są głębinki i wie że mają one kilka m. Po co ten trolling od użytkownika z taką liczbą postów? Wątpię że tam nie pływałeś, ale jeśli rzeczywiście nie to po co polemizujesz z ludźmi którzy znają ten akwen? Nawiązaliśmy z Markiem faktycznie poboc...
mandaro pisze:A ja mam to w dupie. Łejka sobie na lato pod domem zbudowałem. Prąd mam codziennie. A wiatr na Helu będzie, albo nie będzie. Z tym że raczej jak już wszyscy wyjadą.
Niestety widzę, że wolność to pojęcie względne... Co tu dużo gadać sami jesteśmy sobie winni. Jak widzę takie sytuacje lub słyszę historie o" swirujacych pawiana " oszołomach, których albo wystrzelił za duży latawiec, albo start i ładowanie latawca to jeszcze spora loteria co do określenia...
Janek, nie dziwi Cię, że jakoś mało gratulacji jakoś niewiele osób mającego coś więcej wspólnego z poprzednim wyczynem ma ochotę cokolwiek napisać? może jednak coś w tym jest... Po pierwszym Bałtyku bardzo mi zaimponowałeś Po poprzednim nieudanym wyczynie (w jego trakcie) osobiście bardzo to przeżyw...
Każda metoda szukania groszą jest dobra. Ale na marginesie to to jest więcej niż żenujące, że w ten sposób wspierany jest sport w naszym kraju. Oczywiście - jak zdobędą medal to będą dyplomy, zaproszenia na spotkania z premierem, prezydentem, w tefałenie, Trwam i u Wojewódzkiego. Ale niech Polak pła...
Więc, nie tylko moją osobe rozśmieszyła fotka :thumb: Ja rozumiem, iż uważasz Swoją fotkę za dobrą i śmieszną - odczucia ma każdy subiektywne a nie obiektywne - ale zastanów się czy przedstawiona przez Ciebie fotka być może zainteresuje inne forum. Ja mam dwa pieski i setki zdjęć "psich",...
Cała tajemnica tkwi w kącie i prędkości jazdy na wiatr przed wybiciem. To fizyka! Na żadnym TT nie jestem w stanie jechać 45 stopni na wiatr przy 10kts z prędkością 17-18kts. W takim razie trzeba Ci zabrać kilka metrów :wink: bo masz łatwiej :P :lol: Szacun za wynik. Nick pewnie czuje na plecach gł...
Dobry jesteś.... :clap: Mam wrażenie że bardziej od odpowiedzi na moje pytania i pomoc masz ochotę pouczać wszystkich żeby nie narobili ci na podwórku :hand: I chyba pokazałeś tu swoje ludzkie dobre zachowania :doh: To nie jest podwórko BraCuru, tylko nasze własne - mieszkam w Poznaniu, ale zdarzał...