Znalezione wyniki: 214

Powrót

autor: Ziomek.
19 lis 2014, 10:30
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Latawiec NOBILE fifty

Ze swojej strony polecam Besta GP, początkującemu :?: :shock: w życiu :idea: :hand: zresztą ..nikomu :hand: są dużo lepsze C , GP ma tak niestabilny ciąg, że już samo pływanie na nim to "sztuka" :hand: Ze swojej strony polecam Besta GP, Pewnie tylko 50fifty łatwiej dostać. Ale to uczucie ...
01 gru 2014, 16:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Porównanie kite do marki samochodu

(A)rturo pisze:Dzisiaj z nudów wpadłem na taki sobie pomysł żeby porównać producentów kajtów do producentów samochodów, co by to było? Wedug mnie

s

..czy tylko ja odnoszę wrażenie , że kolega "zna się" na latawcach podobnie jak na motoryzacji?

peace
02 gru 2014, 12:48
Skocz do forum
Skocz do tematu

śmietnik

mary.dk pisze:natomiast martwi mnie troche wypowiedz konia ;-)

Pozdro...

..że: "to musi być dobre - miliony much nie mogą się mylić" ?

peace
10 gru 2014, 10:12
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

Schizma pisze:.. a brak ciągłości w kursie to chyba problem

.."żodyn" :wink: , w porównaniu z BRAKIEM kursu :hand:

peace
31 sty 2015, 12:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PORADY SPRZĘTOWE! JAKI LATAWIEC I DESKA NA POCZĄTEK?

JarekJ pisze:Cześć,który waszym zdaniem lepszy ,wygodniejszy ,wytrzymalszy trapez Dakine pyro 2014 czy mystic warrior 2014 ? Ddodam,że nie mam możliwości przetestowania Dakine.Pozdro.Jarek

WYŁĄCZNIE Warrior :idea:

Pyro - równie dobrze możesz sobie trapez z betonu odlać :idea: ..zbrojonego :hand:

peace
03 lut 2015, 22:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: PRACA DLA INSTRUKTORA(ki) sezon 2015

Crazy Horse pisze:
Osoba z dużym doświadczeniem z miejsca dostaje propozycję pracy z obozami za stałą, dobrą kasę, czy wieje, czy nie, tego nie daje żadna szkoła, tylko my :idea:

..raczej daje każda , prowadząca Obozy :thumb:

peace
24 lut 2015, 22:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ile naprawdę wave w wave?

..ale walka o wysokość we freeride to: a) nowicjusze - uczący się dopiero - więc każdy z nas:idea: ..jakiś czas temu :wink: b) riderzy, którzy mają do akwenów daleko i rzadko mogą pływać, toteż wykorzystują każdy podmuch reszta definicji freeride - to raczej pływanie dla przyjemności, po każdym rodz...
24 lut 2015, 23:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Hurtowe reklamy - SPAM na forum

cześć czy tylko mnie nieco irytuje codzienna potęężna dawka codziennego spamu na forum? kilku użytkowników dzień w dzień wrzuca te same oferty po raz setny, ładując po kilka - kilkanaście - a czasem kilkadziesiąt wątków każdego dnia nie wiem jaki jest sens i skuteczność takiego działania, nie można ...
19 mar 2015, 16:43
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaka decha od North'a do freestylu i mega loopow?

jank007 pisze:Dzieki za odpowiedz. Czemu odradzasz buty? Ogladalem red bull king of the air 2015 i tam wiekszosc w butach plywa..

..a wybierasz się?

peace
31 mar 2015, 20:54
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

jedi1 pisze:
Rucin82 pisze:Jak myślicie przy jutrzejszym kierunku około 13 bedzie ok na półwyspie czy lepiej rewa?? pozdro

Ja bym jechał na półwysep jakbym miał wybierać. Czysty zachód, czego chcieć więcej?

DOKŁADNIE :thumb:
zachodzik to miodny Półwyśpio :thumb:

peace
31 mar 2015, 23:27
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Rucin82 pisze: ale po aktualizacji FAKTYCZNIE lecim na półwysep..
pozdroo

secret spot ..ch3? :wink:

peace
09 kwie 2015, 01:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaki sprzęt 2015

bez ofert proszę //Admin aaa, rozumiem :wink: Hej, Co sądzicie o zestawie: Slingshot Rally 12 m - bardziej na freeride do Polski (pewnie będzie głównie wykorzystywany) Slingshot RPM 9m - na lepsze warunki + wyjazdy zagraniczne do pobawienia się więcej w skakanie SLINGSHOT COMPSTICK BAR 20 - do obyd...
09 kwie 2015, 17:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kupię latawiec

darekkg pisze:Cześć poszukuje latawca na mocnijesze wiatry dla mnie ewentualnie zeby podpiac dziewczynę . Aktualnie mam Cabrine Nomad 11m i Eclipse Thruster 12 , jaki rozmiar polecacie 7,8,9 m ??

a ile waży dziewczyna - oraz ile ważysz Ty?

peace
11 kwie 2015, 10:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Podobno Nobile jest na sprzedaż?

(A)rturo pisze:Ktoś coś wie? Podobno Nobile jest na sprzedaż za 16000000zł.

..rocznik i rozmiar?
15 kwie 2015, 13:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaka szkoła kite???

Polecam szkołę na Helu http://kitescontrol.pl/ . Bardzo dobra sam korzystałem już wielokrotnie ze znajomymi. A co najważniejsze szkolą na najnowszych latawcach oraz deskach renomowanej firmy Nobilekiteboarding. Jak przygoda z kite to tylko na Helu. ..a co najważniejsze, w ogóle nie spamują :thumb: ...