(A)rturo pisze:Dzisiaj z nudów wpadłem na taki sobie pomysł żeby porównać producentów kajtów do producentów samochodów, co by to było? Wedug mnie
s
mary.dk pisze:natomiast martwi mnie troche wypowiedz konia
Pozdro...
Schizma pisze:.. a brak ciągłości w kursie to chyba problem
JarekJ pisze:Cześć,który waszym zdaniem lepszy ,wygodniejszy ,wytrzymalszy trapez Dakine pyro 2014 czy mystic warrior 2014 ? Ddodam,że nie mam możliwości przetestowania Dakine.Pozdro.Jarek
Crazy Horse pisze:
Osoba z dużym doświadczeniem z miejsca dostaje propozycję pracy z obozami za stałą, dobrą kasę, czy wieje, czy nie, tego nie daje żadna szkoła, tylko my![]()
jank007 pisze:Dzieki za odpowiedz. Czemu odradzasz buty? Ogladalem red bull king of the air 2015 i tam wiekszosc w butach plywa..
jedi1 pisze:Rucin82 pisze:Jak myślicie przy jutrzejszym kierunku około 13 bedzie ok na półwyspie czy lepiej rewa?? pozdro
Ja bym jechał na półwysep jakbym miał wybierać. Czysty zachód, czego chcieć więcej?
Rucin82 pisze: ale po aktualizacji FAKTYCZNIE lecim na półwysep..
pozdroo
darekkg pisze:Cześć poszukuje latawca na mocnijesze wiatry dla mnie ewentualnie zeby podpiac dziewczynę . Aktualnie mam Cabrine Nomad 11m i Eclipse Thruster 12 , jaki rozmiar polecacie 7,8,9 m ??
(A)rturo pisze:Ktoś coś wie? Podobno Nobile jest na sprzedaż za 16000000zł.