Znalezione wyniki: 214

Powrót

autor: Ziomek.
18 kwie 2015, 10:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: BEST KITEBOARDING 2014 - modele, opisy, testy.

..w ramach testów wytrzymałości nowych latawców BEST KITEBOARDING - i w odpowiedzi na zdania, że nowe latawce do nauki nie są OK, zapraszamy na CRASH TESTy nowych BESTów poniżej: Do uczenia sie moim zdaniem nie warto kupowac nowego czy zbyt drogiego latawca, . ..to już kwestia zasobności portfela :h...
19 kwie 2015, 10:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: z TRÓJMIASTA (i okolic): KTO,GDZIE,KIEDY ?

Sesyjka elegancka, miło że pytasz. Poza tym standard na Rewie - Lewa, myśliwi, i Sar na wywiewce :D kurcze, ZNOWU :? to już nie są jaja SAR to nie jest nasza "asekuracja" nie powinniśmy tego nadużywać :? chyba za dużo nieprzygotowanych osób pływa na wywiewce, wiadomo , że tam fajniej , pl...
19 kwie 2015, 19:28
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: [S] Deski Crazyfly, nowe w super cenach

Pełna oferta CrazyFly 2015 tutaj: http://kiteshop.pl/kitesurfing_deski/1/default/1/f_producer_41/1 Pamiętaj: Taniej nie znajdziesz... a jeżeli przez jakiś przypadek trafisz na lepszą ofertę z przyjemnością ją przebijemy :D ..przy całym Waszym asortymencie TE DESKI jednak polecałbym KAŻDEMU spróbowa...
25 kwie 2015, 07:26
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Szersza deska - wiekszy pop?

POP zależy głównie od techniki i umiejętności , szerokość w normalnych granicach :hand: raczej do wagi dobrana

jednym wystarczy 40-41 cm, ciężsi potrzebują 42 - czaaaseem 43 cm..

peace
27 kwie 2015, 08:58
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Airush Razor

Będę na długi weekend na 1/2 wyspie. Wiecie czy może Ktoś udostępnia Razory do testowania ..ja Ci mogę dać się karnąć - ale , jeśli jesteś na poziomie raily i wyżej - efekt jest tylko jeden: szybka droga do Hydro :hand: bo odechce Ci się pływać, na czymkolwiek wcześniej pływałeś ..przerabiałem to k...
04 maja 2015, 14:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: SU-2 kończy współpracę z Markiem Rowińskim Juniorem

dlatego napisałem: Rolnik - szanuję Twoje zdanie - MOIM zdaniem: odpowiadam dalej MOIM zdaniem: - SU-2 na pewno nie umrze - działa od początków kitesurfingu w PL (ja pamiętam pierwsze swoje sesje na SU-2 w roku 2002 - od tamtej pory wiele się zmieniło w deskach oraz ..moich wymaganiach :hand: ) i dz...
09 maja 2015, 21:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ford Kite Cup 2015

w temacie: znowu to ja muszę być tym niemiłym, wsadzającym kij w mrowisko, choć w kuluarach każdy o tym mówi :idea: staram się zrozumieć decyzje Organizatorów FORDa, którym jestem wdzięczny za mocno profesjonalny wieloletni cykl fajnych zawodów w PL :thumb: zawsze udawało się wycisnąć każdy podmuch ...
10 maja 2015, 23:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Czapla Kiteboards

I tu jest właśnie sedno sprawy :thumb: ,dodatkowo skoro deski są robione pod indywidualne preferencje rajderów to zanim Ziomek zacznie testować powinni zrobić pod jego upodobania :hand: ..ale po co - jeśli są deski na tyle dobre, że jeden model pasuje "indywidualnie" 90 % riderów a pozost...
10 maja 2015, 23:23
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Czapla Kiteboards

Pinio pisze:Kara$ zaczynał podobnie i jakoś mu wyszło :wink:

..to Twoje zdanie :thumb:
w moim akcent padłby na "jakoś" :hand:
peace
13 maja 2015, 22:16
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: MICHAŁ RUSZUK POLISH KITERACER FP

mlodziak pisze:
Po czterech wyścigach regulaminowa przerwa - nieco wydłużona. Wiatr, gdy tylko zeszliśmy z wody 'zdechł' i musieliśmy czekać aż znowu się rozwieje. Czekaliśmy około trzech godzin..

..podczas których na wodzie rywalizowali Freestylowcy na latawcach 9 - 11m2 :wink:

peace
14 maja 2015, 09:43
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: wypadek na 6 ce!!...

Przykra sprawa - życzę zdrowia i w odróżnieniu od "właściciela zatoki" nie będę liszował, a prędzej pomogę. Sam się liszuj Ziomek i nie wciskaj kitu, ze coś wyjaśniłeś w pierwszym poscie, bo jedynie odniosłeś sie do sa mochodów - i co będziesz zabierał prawka, spuszczał powietrze, a może ...
14 maja 2015, 13:34
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wypadki i wpadki na kite! (Oby nikogo z nas to nie spotkało)

Z tego co słyszałem .. prawdopodobnie ... Podobno .. przy 30 węzłach w szkwałach do 38. . ..a następnie przebiegło po nim stado słoni, niby norma - gdyby nie fakt że były one różowe :shock: ..w sumie też możłiwe - ale w zielone gwiazdki :hand: - nie było 30 węzłów :idea: byłem w tej chwili w tym mi...
20 maja 2015, 13:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: NEW SU-2 DESIGN

No to gdzie produkują wszyscy. Ciekawe czy np roby Naish zapakuje Ci i sprawdzi osobiście deskę robioną w Chinach. W Su 2 dla odmiany mam tą pewność Wcześniej plywalem na nobile i też chwaliłem bo z Polski.. ZioM powiedz mi np coś o su-2 classic NS 2015 I porównaj do podobnej którą sprzedajesz. Pod...
20 maja 2015, 13:21
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ostrzeżenie_do poczytania

..tytuł artykułu nijak ma się do treści, nic w niej nie ma o "znikaniu kamperów"
ale niektórych na tym forum ucieszył..

peace
22 maja 2015, 19:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Najlepszy LW kite - pytanie

Stwierdzenie o jego wysokiej jakości to chyba lekkie nadużycie ;) ..cóż, piszę na podstawie moich doświadczeń a "TEN DEPOWER" jest wg mnie świetnym rozwiązaniem działa bdb też wolę sznurki, ale większość się przeciera, w kosmicznym tempie, jak ten z wątku obok - o Slingshocie RPM niewiele...