Witam :D Mam na imię Rafał, od tego toku zaczynam przygodę z ks. Jest to mój pierwszy sport wodny więc nauka idzie powoli. Obecnie po kilku godzinach z instruktorem ćwiczę starty z wody, albo ćwiczyłem teraz brak mi trochę wolnego czasu. Już teraz mogę powiedzieć że z ks wiąże się na długie lata, po...
oldschool - sroldskul… a w tym czasie: Karolina wygrała podwójną, druga Bruna, Gisela dopiero trzecia!
Tack pokonał w finale Liama (między innymi Slim7 punktowany 9,53 , dla porównania najwyżej punktowany trik Liama CrowMobe5 to 7,77) trzeci Eudazio, czwarty Zoon, Aaron piąty...
No tak race poszedl w bardzo drogie latawki a później zawodnicy nie mają co z nimi zrobić. .. Pewnie beda sprzedawac za 20-30% wartosci, bo drozej nikt nie kupi, a i tu moze byc problem z odsprzedaza. Mialem kiedys na wodzie w rekach Flysurfera i dziekuje bardzo za takie latawce :hand: . Plywam dla...
na razie mała niespodzianka w Brazylii - Tack kończy podwójną na siódmym miejscu wyeliminowany przez Stea Teixeirę, który rozpoczął heat od 317 i BJ7… w drugim heacie czwartej serii, w pojedynku Posito Martineza i Carlosa lecą takie grubasy jak 319 i Hinterberger7… Gisela Bruna Karolina Liam Zoon Ma...
nie_do_końca_ogarnięte to baaardzo łagodnie powiedziane bywam w Rewie dwa razy w roku i właśnie dziś sobie przypomniałem dlaczego… trzech nieogarów i spot "zamknięty", zwłaszcza przy tak silnym wietrze
Hej, Niedawno wróciłem ze Sri Lanki, gdzie spędziliśmy 2.5 tygodnia: 6 dni podróżowania i zwiedzania, 7 dni kajta w Kalpitiya i 3 dni nauki surfingu na południu. Na podstawie naszych doświadczeń napisałem trochę porad tutaj: Przydatne informacje: zakwaterowanie, przemieszczanie się, jedzenie, ludzie...
W Chinach trzeci dzień bez wiatru, pozostały jeszcze dwa dni zawodów, więc jeśli pogoda się nie zmieni Karolina będzie Mistrzynią, a jeśli powieje to wystarczy jej tylko jedno zwycięstwo! Trzymamy kciuki! Moze jak sie nie odbeda to Gisela dostanie nauczke, ze chytry traci 2 razy. Ale lepiej wygrac/...
Cześć Udało mi się złożyć pełny film z treningów z 2014 roku.To jak pływam zawdzięczam mojemu pierwszemu instruktorowi Ryśkowi,Mateuszowi(Surfpoint), Łukaszowi Ceranowi, z którym trenuję.Dziękuję również firmie SU-2 za deski na miarę.(budują dla mnie customy-nieco krótsze niż normalnie).Do zobaczeni...
IKA zajęła się sprawą "przeniesionego finału" po otrzymania pisma od PZKite (protest na działanie PKRA, wysłany do PKRA i do IKA). Dobrze że akurat było spotkanie IKA, na którym przedyskutowano tę kwestię bo z PKRA nikt na nasze pismo nie odpowiedział..
Właśnie dlatego - że tak dużo zależy od samego kursanta i jego podejścia, zdecydowaliśmy się na współpracę z psychologiem. Takie wsparcie jest standardem w wielu dyscyplinach sportu. Na ostatnim wyjeździe to pomagało kursantom i dlatego będziemy to rozwijać.
Jeśli chodzi o Egzaminera IKO, to na ile mi wiadomo, nikt w PL nie ma takich uprawnień. Powiedzmy, że zaważyły tu lata doświadczenia, praktyka, wiedza zdobyta przez cały ten czas itp. Ja jestem ze składu po przywództwem Igora Czernika zadowolony, wybrano do współpracy z nim ludzi z ogormnym doświadc...