Znalezione wyniki: 68

Powrót

autor: mary.dk
24 wrz 2013, 20:52
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: moja opinia na temat WAKE.PL

Zapraszam na szkolenie do mnie, obraz instruktora z piwem w reku robiącego zwale z kursanta to codzienna norma, i nie mysle ze tak jest lepiej, nie o to mi chodzi... ale k**** ludzie - trochę luzu, to ma być zabawa a nie szkolenie na komando foki !!! Podplyniecie do instruktora z prosba o pomoc obur...
autor: przemass
25 wrz 2013, 05:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kursy IKO na papierze a rzeczywistosc na spotach

Szkolenie na efekt jest prawdopodobnie najlepszym sposobem wyszkolenia dobrego instruktora. Po prostu nie ma bardziej motywującej metody wynagradzania, w związku z czym nie ma również bardziej efektywnej metody motywowania do pracy. Nie można tu mówić o złych zarobkach - w przypadku lekcji grupowych...
autor: paralizator
25 wrz 2013, 11:43
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: moja opinia na temat WAKE.PL

A mi się wydaje że kite uczy się coraz więcej ludzi którzy robią to tylko żeby pochwalić się przed znajomymi. Nie mają zajawki albo po prostu są coraz bardziej zrzędliwi, stetryczali. Proszę was zostańcie przy swoich dotychczasowych zajawkach. Tam się lansujcie, szpanujcie i wzbudzajcie podziw, będz...
autor: Ziomek.
18 lis 2013, 21:51
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: wywiad gospodarczy i detektywi - czyli kite&chill po pol

Do tego czego dotyczył donos, czyli organizowania przez nas wyjazdów szkoleniowych kite np. do Tajlandii, czy Wietnamu, nie jest taka licencja potrzebna. Z tego co się orientuję, nie ma też takiej licencji żadna ze znanych mi polskich szkół kite, no ale po pierwsze nie znam wszystkich szkół.. ..źle...
autor: BraCuru
28 lis 2013, 11:27
Skocz do forum
Skocz do tematu

Wyspy Kanaryjskie/Lanzarote - wylot last minute na Księżyc

Dobra prognoza wiatrowa i dobra cena pakietu last minute zdecydowała o podjęciu decyzji o wyjeździe na Lanzarote. 5 lat temu z rodzinką zrobiliśmy jednodniowy rekonesans tej kanaryjskiej wyspy z pobliskiej Fuerteventury. Spodobała nam się. Niby takie samo pochodzenie wyspy ale jakże inne krajobrazy,...
autor: apek
15 gru 2013, 10:01
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Planowane zmiany w obrębie zatoki puckiej.

Ci ornitolodzy, to odłam zielonej bandy ekoterrorystów, żerujących na pierwotnej idei ochrony przyrody. Szybko się nauczyli czerpać z tego wymierne zyski, najczęściej pochodzące z funduszy unijnych, ale często również z haraczu, okupu, który musi zapłacić inwestor lub przedsiębiorca, aby według chor...
autor: bobek_h
15 gru 2013, 18:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: buty kite jakie?

unhooked pisze:Polecam buty Ronix One :thumb: Naprawde dobrze trzymaja noge i nie sa za twarde.

Przecież ONE są jednymi z najtwardzych butów O.o jeszcze twardsze są tylko CODE55, ale te jakoś nie są popularne. Wg mnie rozsądniejszym wyjściem jest jednak FRANK, o ile ktoś lubi ronixy ;)
autor: Crazy Horse
20 gru 2013, 14:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Mistrzostwa Europy 2014 w Polsce!!!

Fajnie, fanie, proponuje dorzucić jakiś "nieoficjalny freestyle", co by przechodniom pokazać, że kite to skoki, a nie tylko ściganie na bojakch :idea:
Skoro już będą pieniążki na pewno nie małe :idea:
autor: onzo
28 gru 2013, 20:00
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ostrzeżenia na forum

takie coś mi się przypomniało : 1 pkt – Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie; 5 pkt – Niby nieumyślne podpierdolenie; 10 pkt – Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków; 20 pkt – Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć; 30 pkt – Podpierdolen...
autor: TrueKejner
16 sty 2014, 18:26
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Opinia BalanceKiteboarding ?

po co te deski w ogóle nazywają się balance? chyba już nic wspólnego z oryginałami nie mają? niepotrzebne zamieszanie robią tylko.
autor: TrueKejner
23 sty 2014, 20:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kite & Celebrities;)

raper Pikej

Obrazek
*zdjęcie nie zostało zrobione na Rodosie
autor: przemass
31 sty 2014, 02:32
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kasia Lange Cumbuco 2013 - nowy film z Brazylii!

Mi się tam podoba bikini, dużo bardziej niż slipki ;) Jeśli ktoś nie pływa i nie rozumie freestyle również buty są dla niego pewnie niepotrzebne :twisted:

Dyskusja o filmie bardzo kajtforumowa no ale w sumie sam się prosiłem ;)
autor: rolnik
31 sty 2014, 17:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: oszustwo - szkoła kite.pl

autor miał rację zakładając wątek jak kazdy zacznie wypisywac to swoje zale nad swoja nieudolnoscia w zalatwianiu spraw to potrzebny bedzie jeszcze jeden dzial dla ciot ktore sobie w zyciu nie moga poradzic i potrzebuja mamy . Byl kiedys taki program nocne rozmowy ....moze tam zalatwiac takie powaz...
autor: bartekk
04 lut 2014, 08:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Starkites 2014

andrzejwodejszo pisze:

Tu raczej nie chodzi o kolorki, wiec nie nazwałbym tego kwestią gustu ... :hand:
autor: Juniore
08 kwie 2014, 15:22
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Campów ci u nas dostatek i te przyjmiemy ;)

Cześć, fajnie Jacek, że poruszyłeś temat i zwróciłeś uwagę na kilka ważnych kwestii. Choć nie z każdą się zgadzam :wink: to dużo masz racji i pozwolę sobie Twoją wypowiedź uzupełnić o swoje spostrzeżenia: - i tak liczą się wypływane godziny na wodzie /trening i ilość gleb/, żaden camp nie zrobi całe...