Znalezione wyniki: 20

Powrót

autor: TrueKejner
02 cze 2017, 16:33
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Mewia Rewa

Serdeczne dzięki za rady, dzisiaj ze względu na pizgawicę ofcorz nie porwałem się na ten wyczyn. Chyba poczekam na ładny równy wschód i wtedy dzida. W razie W, do jakiegoś brzegu się dotargam. Tak naprawdę całe to offshorowe pływanie na Rewie itd. to jest temat który naprawdę chciałbym wbić ludziom...
autor: BraCuru
23 sie 2017, 09:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Dlugodystansowcy

Wątek poświęcony długim dystansom. Coraz bardzie mi się o podoba. Sądziłem, że to musi być nudne. Jak dla mnie świetna forma relaksu, czasu na wyzerowanie, przemyślenia, plany życiowe itd ;) Naprawdę nie jest to nudne. Wczoraj zrobiłem 87km na jednym na prawym i drugie tyle na lewym. Razem około 175...
autor: kuicets
28 wrz 2017, 19:12
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: woo/pic 2017, rezultaty;)

Coś Ty się upadł na ten kamień :) Już tłumaczę o co cho z kamieniem i dlaczego ten (i inne tego typu) eksperymenty myślowe są świetne do udowadniania bądź obalania różnych tematów w życiu codziennym :) Kamień spada 3,5 sekundy powiadasz. A jakiej wielkości kamień, jaką parabolą w górę, pionowo w gó...
autor: Kite.pl
03 gru 2017, 11:07
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pilne!!! Potrzebna pomoc dla Tymka

Zachęcamy do licytacji aukcji z których 100% przychód idzie na konto Tymka :!: Kurs kitesurfingu IKO 1+2 :arrow: http://charytatywni.allegro.pl/kurs-kitesurfingu-iko-1-2-10-godzin-i5476822 Kurs windusurfingu 10h+4h wypożyczenia sprzętu :arrow: http://charytatywni.allegro.pl/kurs-windsurfingu-10-godz...
autor: TrueKejner
30 sty 2018, 18:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wszystko o nauce tricków freestyle - biblia do robienia progresu

Powracam z kolejnym postem na temat rozwoju w kiteboardingu. Opracowałem schemat, który nazywam "mapą rozwoju" w kajcie i jest to mój subiektywny podział etapów nauki. Do rozpisania kolejnej mapki zmotywował mnie akurat zupełnie inny sport, ale przełożyłem to finalnie na potrzeby kajta. I....