Znalezione wyniki: 21

Powrót

autor: Jake
04 sty 2015, 02:10
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Wybór butów

Poza tym, co oprócz lepszego trzymania (kontroli), boleśniejszych gleb (zwłaszcza jak złapie się krawędź), lansu i potrzeby mocniejszego wiatru dają buty na kite :P Nie lądujesz z jedną nogą w strapie niszcząc kolana / kostkę, nie tracisz czasu i energii na szukanie deski, nie kopniesz deski w loci...
autor: onzo
29 cze 2015, 13:50
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Powiększali plażę, żeby zbijać kokosy na turystach. Oskarżeni biznesmeni z Chałup

Gdzie były tam były. Przy wyjściu 18 przy Ch VI (nota bene aktualnie nieistniejącym przez brak przejścia przez tory) kosze pojawiły się dopiero przed ostatnim weekendem. Wcześniej w tym miejscu leżała góra śmieci, której nikt nie sprzątał. Jak na "tragicznie nieopłacalny krótki sezon", w k...
autor: Kusy
25 lis 2015, 18:03
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nasze amatorskie Video

Hej,
Poniżej znajdziecie mój najnowszy edit z jesiennej Rewy, gdzie razem z Błażejem zaliczyliśmy mega klimatyczną sesyjkę na rejsówkach :)
Miłego oglądania! :thumbsup:
phpBB [video]
autor: JanuszD
30 mar 2016, 11:39
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Jaime vs Clash 2.1 vs TS Hadlow a moze co innego?- opinie , porownanie i recenzje.

shoko pisze:ja tak mam i jest to moja najlepsza deska, juz w drugiej wersji, po sprobowaniu poluje juz na trzecia
wiec powodow nie kupienia clasha nie wymieniaj, kazdy wie ze z dzialu biznes jestes i promujesz lf oraz f-one, wiekszosc postow o tym wiec daruj sobie czarny pr

Ziomka niby nie ma, ale duch jest.
autor: frezer
08 cze 2016, 22:11
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pablo- Czemu usuwasz posty swoich użtkowników

Szanowni Państwo, Jak chcecie sobie tworzyć teorie spiskowe to zapraszam - jest kilka komisji sejmowych, do których w tej czy następnej kadencji można się zgłosić. Narzekacie, że z forum usuwane są wątki przepychanki między dystrybutowami? Bo to nie jest miejsce na takie dyskusje - tematy firmowe z...
autor: kite24.pl
09 cze 2016, 10:49
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Pablo- Czemu usuwasz posty swoich użtkowników

czytam wypowiedź Onzo i oczy wychodzą z orbity :shock: Ciekawy jestem jak by Ciebie to dotyczyło ( mogę Ci sprzedać dług )
przesłanie wątku :
- ostrzec innych aby nie popełnili błędu jak ja
- chcę odzyskać własną kasę