Znalezione wyniki: 77

Powrót

autor: zaaaak
21 wrz 2015, 15:13
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: LUBLIN

mam nadzieję że nikt nie czuje się skrzywdzony ... :?
phpBB [video]

nie bijcie ... :disgusted: :think: :disgusted:
30 wrz 2015, 15:42
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Janek Lisewski - Master Kiteboarding Adriatyk Cross

Sama prawda... a szkoda .. Komu szkoda, czego szkoda i dlaczego komuś miało by być coś szkoda...może ktoś mnie uświadomić? Wykonywaliście jakieś telefony za granicę? W skutek gorszego pijaru zmniejszyła się ilość kursantów w szkółkach? Obgadują nas na zagranicznych spotach i się wstydzicie? Janek s...
autor: pedros_85
12 lis 2015, 16:25
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Zgrzewanie balona na zgrzewie

poszukaj po koleżankach dobrej prostownicy do włosów, moja żona ma taka z temperatura co 5 stopni, sprawdź gdzieś na koncówce balona bo różne balony reagują na różne temperatury, najpierw połap rożkiem prostownicy co 2-3 cm dosłownie punkcik, następnie po długości bardzo mocno sciskając i długo trzy...
autor: apek
19 lis 2015, 10:15
Skocz do forum
Skocz do tematu

Odkrylem kajtowy raj na Lubelszczyznie :wink: Dzisiaj na Wisle ,podczas plywania,bylem nonstop w extazie 8) plywalo nas trzech ,dwa ws-y I ja. Niestety nie mialem endemondo ,ale w póltorej godziny naplywalem sie co nie miara :roll: Gdyby wiatr byl równiejszy ,porównal bym do Mewiej :mrgreen: Koledz...
autor: Grzenio
11 gru 2015, 13:45
Skocz do forum
Skocz do tematu

Siemka,
ktoś już próbował tak lądować ?
https://www.instagram.com/p/_DPC49BaPp/ ... gexp%22%5D
25 mar 2016, 17:57
Skocz do forum
Skocz do tematu

a tymczasem zapraszamy do oglądnięcia krótkiego wideo z marcowego wyjazdu na fv ;)
phpBB [video]

Kajtowych Świąt Wielkiej Nocy :wink: :wink: :wink:

edit: poprawiłem problemy z dźwiękiem ..
autor: nindza
07 kwie 2016, 13:18
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Lublin. Gdzie zacząć? Szkoła/instruktor?

Ręczę za kolegę zosjana on ma IKO 7. W Polsce nikt nie ma.
21 cze 2016, 11:05
Skocz do forum
Skocz do tematu

goedemorgen :!: :!:
w przypływie słabości wrzucamy krótką zajawkę z majowego wyskoku do Holandii i Niemiec ...

phpBB [video]

nie bijcie ... :disgusted: :disgusted: :disgusted:
autor: Prynio
28 paź 2016, 20:31
Skocz do forum
Skocz do tematu

Może jutro po pływaniu spotkalibyśmy się u mnie na działce w Dratowie i powspominali stare dobre kajtowe czasy? :D
autor: suburban kite
22 lis 2016, 19:38
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: OLD SCHOOL

I Ja podpinam się do wątku. Pływam od ok 2000 roku. Nigdy za bardzo nie jarałem się nową szkołą. Gdyby tak było przerzucił bym na wake'a z kite'a... W zasadzie do dziś pływam głównie olds. W tym roku po jakże "słonecznym" sezonie pożyczyłem spontanicznie kask z kamerą i nagrałem filmik. W ...
autor: Mikolpa
26 lis 2016, 15:41
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Kiteforum.pl - quo vadis?

Dla mnie to forum to skarbnica wiedzy, której nigdy nie będzie na FB. Na FB mam fikcyjne konto i założyłem je tylko dlatego żeby widzieć co piszą w zamkniętej grupie lokalni kumple. Piszą tam i wrzucają zdjęcia bo twierdzą że jest im łatwiej niż na KF. Jak dla mnie to na FB o kite nie dowiem się nic...
autor: kukus
01 gru 2016, 18:29
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Ion Fuse

Kupilem, poplywalem i napisze krotka recenzje gdyby ktos zastanawial sie czy warto... WAAAARTOOOOO!!! Jak bylo pisane wczesniej, pianka jest ciezka ale zupelnie tego nie czuc na ciele. Zameczek zapina sie trudno ale da sie samemu. Mimo wszystko zamiast sie szarpac leoiej kogos poprosic. Testowalem g...
autor: zojsan
04 mar 2017, 13:35
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Nasze amatorskie Video

phpBB [video]
autor: skompy
09 mar 2017, 15:56
Skocz do forum
Skocz do tematu

Re: Co zwiedzić/zobaczyć w okolicach Władysławowa gdy nie wieje?

proszę bardzo Władysławowo • Wieża widokowa (dom Rybaka we Władysławowie) • Ośrodek Przygotowań Olimpijskich „Cetniewo" oraz basen • Aleja Gwiazd Sportu (Promenada) i Pomnik „Korona Himalajów” • Plaża (czysta, strzeżona, szeroka, piaszczysta) • Skwer nad Zatoką „SZOTLAND” • Rejsy Szybką Łodzią ...