gregorg pisze:Urządzenie nadaje sygnał ale nie podaje położenia
ważne ze nadaje, osoba znająca sie na radiolokacji wyliczy przybliżone położenie.
ps. potrzebny jest komunikat prasowy! trzeba zaangażować w temat Al Jazeera
gregorg pisze:Urządzenie nadaje sygnał ale nie podaje położenia
Mincek pisze:ale co Wam da ze bedziecie teraz psioczyc na urzedasow i innych ambasadorow ??
dajecie poniesc sie emocjom (calkowicie to rozumiem !!!)
nie znam Janka osobiscie ale podziwiam go.
Samo pisanie i psioczenie w tej chwili nic nie da, spokoj jest wskazany i trzezwe myslenie i to ze Janek dzis bedzie pil swojego drinka z kokosa, bo JA innej opcji nie widze.
Co do sily Janka tez nie mam zadnych watpliwosci, da sobie rade !!
stani21 pisze:przemjas pisze:może piszmy do MSZ o podjęcie jakichś kroków. Muszą coś zrobić, to przecież Polak.
Tutaj mozecie pisac na wydzial konsularny w Riadzie by ruszyli dupska. Ja juz pisalem rijad.wk.dyzurny@msz.gov.pl
peg pisze:Wysłałem dupkom to:
"Panowie,
jak długo będziecie jeszcze walić w człona z "akcją ratowniczą"? Wszystkie służby zarówno Polski, Egiptu jak i Arabii Saudyjskiej były powiadomione o planowanym przedsięwzięciu Janka. Jeśli dopłynąłby cało o czasie pewnie fotografowalibyście się dla autopromocji i uznalibyście to za swój sukces - nieprawdaż? Natomiast teraz kiedy trzeba ruszyć tłuste tyłki nie ma chętnych? Panie Konsulu - do tej pory można było do niego dopłynąć łodzią wiosłową!! WSTYDŹCIE SIĘ!!!
I nie przekazujcie informacji o "trudnych warunkach pogodowych" ponieważ dzięki technice z 21 wieku DOKŁADNIE JE ZNAMY. Z poważaniem,
Piotr Gutowski"
jak mnie takie nieroby wkurzają...
ANDREW NORTH pisze:Mincek pisze:ale co Wam da ze bedziecie teraz psioczyc na urzedasow i innych ambasadorow ??
dajecie poniesc sie emocjom (calkowicie to rozumiem !!!)
nie znam Janka osobiscie ale podziwiam go.
Samo pisanie i psioczenie w tej chwili nic nie da, spokoj jest wskazany i trzezwe myslenie i to ze Janek dzis bedzie pil swojego drinka z kokosa, bo JA innej opcji nie widze.
Co do sily Janka tez nie mam zadnych watpliwosci, da sobie rade !!
Ja Janka znam tylko przelotnie. To co pisze to nie emocje, czy psioczenie. To jest czysta prawda. Rząd ma konstytucyjne obowiązki a do głównych należny dbałość o swoich obywateli w kraju jak i poza granicami.
To jest tylko kwestia podniesienia słuchawki i zdopingowania swojego pracownika, a nie wykazywanie igmorancji z ich strony.
To naprawde jest wyważone zdanie i opinia, bez emocji.
Zarządzam dużą organizacją, mechanizmy sa podobne. Często tak działa sie na pracowników i w mojej ocenie w tej sytuacji tak powinni zrobić.
Pamietaj - 50 km od brzegu, wiemy gdzie jest, tyle czasu w wodzie - wystarczy wziąć dużą łódź lub wynająć za 1000 dol helikopter. 50 min i po temacie, ale trzeba podjąć decyzję
peg pisze:Wysłałem dupkom to:
"Panowie,
jak długo będziecie jeszcze walić w człona z "akcją ratowniczą"? Wszystkie służby zarówno Polski, Egiptu jak i Arabii Saudyjskiej były powiadomione o planowanym przedsięwzięciu Janka. Jeśli dopłynąłby cało o czasie pewnie fotografowalibyście się dla autopromocji i uznalibyście to za swój sukces - nieprawdaż? Natomiast teraz kiedy trzeba ruszyć tłuste tyłki nie ma chętnych? Panie Konsulu - do tej pory można było do niego dopłynąć łodzią wiosłową!! WSTYDŹCIE SIĘ!!!
I nie przekazujcie informacji o "trudnych warunkach pogodowych" ponieważ dzięki technice z 21 wieku DOKŁADNIE JE ZNAMY. Z poważaniem,
Piotr Gutowski"
jak mnie takie nieroby wkurzają...
djbartekk pisze:Piotrek daj no namiary na adresata , ja tez ich opierdole bo juz mi cieżko połapać sie w tej "pseudo konsularnej i arabskiej znieczulicy"
Cubano pisze:Info z 4 programu polskiego radia serwis informacyjny o 9: "akcji ratunkowej nie ułatwia pogoda, nad ranem padał nawet śnieg"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości