Tyle otwartej przestrzeni na lewo i prawo, no fajnie, że ładna trawka i parking, ale ktoś "się zapomni tam kiedyś" i wyląduje daj bóg na plaży a nie na kamieniach

rolnik pisze: Nota bene podczas naszego pobytu odbyl sie jak to Ziomek okreslil mini redbullbylo na co popatrzec .
Crazy Horse pisze:Ja to jestem drugi raz w szoku, że robią to w Big Bay![]()
Tyle otwartej przestrzeni na lewo i prawo, no fajnie, że ładna trawka i parking, ale ktoś "się zapomni tam kiedyś" i wyląduje daj bóg na plaży a nie na kamieniach
Ziomek. pisze:nie wiem JAK On to robi - dla mnie za trudny![]()
peace
Smokie pisze:
może go odszyli z tego czarnego BESTa co go tak lubiłeś
Smokie pisze:Ale bardziej 2007 czy bardziej 2012 na przykład. Bo Fuel Fuelowi nie równyBo Extract nowy bardziej przypomina tego drugie właśnie, a na przykład Twojemu Airushowi do tego pierwszego bliżej
![]()
Tak zerkam i on mi w sumie wygląda na coś miedzy Torchem a Vegasem z przed jakiś 3 lat.
Ziomek. pisze:co do Rubena - po drugim miejscu w zawodach i ilości czystych megaloopów , choćby na filmach z imprezy - w tym z late backrollami , widać, że nowy Extract BESTa Mu służy
TrueKejner pisze:Crazy Horse pisze:Ja to jestem drugi raz w szoku, że robią to w Big Bay![]()
CO? Przecież tam nie ma żadnych kamieni. O co chodzi, że niby tam jest niebezpiecznie. no chyba że mówisz o skokach po 500m to rzeczywiście można trochę nie wycelować z lądowaniem.
jedi1 pisze:Ziomek. pisze:co do Rubena - po drugim miejscu w zawodach i ilości czystych megaloopów , choćby na filmach z imprezy - w tym z late backrollami , widać, że nowy Extract BESTa Mu służy
Szczerze to Lenten podczas zawodów w moich oczach odstawał od reszty. Dopiero w finale pokazał jak umie pływać, ale kiteloopy Stevena robiły co najmniej takie same wrażenie, nie wspominając o Kevinie.
Wcześniejsze rundy to Hadlow czy choćby mało znany Kevin de Smidt robili dla mnie o wiele bardziej soczyste loopy niż Lenten i Crathern na Extract.
TrueKejner pisze:jedi1 pisze:Ziomek. pisze:co do Rubena - po drugim miejscu w zawodach i ilości czystych megaloopów , choćby na filmach z imprezy - w tym z late backrollami , widać, że nowy Extract BESTa Mu służy
Szczerze to Lenten podczas zawodów w moich oczach odstawał od reszty. Dopiero w finale pokazał jak umie pływać, ale kiteloopy Stevena robiły co najmniej takie same wrażenie, nie wspominając o Kevinie.
Wcześniejsze rundy to Hadlow czy choćby mało znany Kevin de Smidt robili dla mnie o wiele bardziej soczyste loopy niż Lenten i Crathern na Extract.
a jak Jerri van deKop i Billy Parker? mi się wydaje, że oni mają skilla.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości