kowal pisze:a wtedy pewnie pod gorke nie robią
bobi92 pisze:Czy znacie kogos lub sami kto oblal kurs iko jak wogle wyglada taki kurs ???
Jurgen pisze:Najgorsza jest czesc pisemnaCiezko napisac ten esej a test juz wogole masakra
![]()
![]()
![]()
I wtedy odnowa trzeba wszystko zdawac ?? czy sa jakies porawki ?? w jaki sposb mozna oblac ?? i czy caly kurs istruktorski jest w jezyku angielskim ??Ziomek. pisze:bobi92 pisze:Czy znacie kogos lub sami kto oblal kurs iko jak wogle wyglada taki kurs ???
ja znam sporo takich osób![]()
wg mich obserwacji ponad 30 % starujących nie kończy w pełni IKO ITC za pierwszym podejściem![]()
pozdro
Mimi pisze:- zeby zapisac sie na kurs trzeba spełnic pewne warunki (wszystko na stronie IKO w zakładce kariera)
- kurs jest prowadzony po angielsku i trzeba troche rozumiec... bo innaczej nie wykorzystasz dobrze kursu... ale generalnie mozna sobie poradzic.. jak sie nie zna super.. angielskiego...
- mozna nie zdac a raczej nie zaliczyc z 3 powodow...
UMIEJETNOSCI W PŁYWNIU SA NIE DOSTATECZNE (trzeba wtedy sie doszkolic... i musi to poswiadczyc jakis instruktor Level 2)
EGZAMIN PISEMNY NIE ZALICZONY (po 2 tygodniach mozna napisac jeszcze raz taki egzamin w wyznaocznym dniu i godzinie i miejscu....)
UMIEJETNOSCI W NAUCZANIU ZBYT NISKIE (praktyka czyni mistrza... trzeba popracowac w jakies szkole gdzie jest instrutor LEVEL 2 i jesli on sie podpisze ze jest lepiej... to jest zaliczone...)
Wiem ze mozna sie czepiac generalnie na przestrzeni ostanich lat ksiazka (teraz juz wersja 3.1) zgrubiała do 180stron.... i wymagania sa troche wieksze a wszystko to w 5dni.. kursu... ale i wymagania na rynku pracy sa wieksze...
Jestem organizatorem i jesli w mojej ocenie ktos sie nie nadaje to mu to powiem juz wtedy gdy sie bedzie chciał zapisac...
Wiecej info w starym newsie
http://www.kiteportal.pl/news/550/kursy ... _2007.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości