przemjas pisze:Coś mi zajeżdża ten cały temat już próbą rewolty i przejęcia władzy nad kiteforum. Czyżby dobra zmiana dotarła też tutaj?![]()
Hehe, to nie walka ze spamem tylko z adminem

przemjas pisze:Coś mi zajeżdża ten cały temat już próbą rewolty i przejęcia władzy nad kiteforum. Czyżby dobra zmiana dotarła też tutaj?![]()
Pablo pisze:Hehe, to nie walka ze spamem tylko z adminemależ ja jestem mało spostrzegawczy
![]()
apek pisze:to może da się zrobić żeby offtopic nie wyskakiwał w nowych postach ? byłoby wygodniej i wtedy niech sobie tam piszą co chcą i ile chcą
zaaaak pisze:Pablo, nie wiem jak Bra ale ja zgłaszałem posty ze spamem wielokrotnie, podejrzewam że inni użytkownicy też ... po jakimś czasie przestałem to robić ponieważ nie przynosiło to żadnego rezultatu. Miło że w końcu zainteresowałeś się swoją własnością bo już się nie dało tego czytać, pozostaje mieć nadzieję że ten stan potrwa dłużej
Pablo pisze:Biję się w pierś, w pewnym momencie spam zalał forum i nie dało się tego ogarnąć, ale po aktualnych poprawkach powinno być OK i zgłoszenia robimy na bieżąco. Dzięki Zaaaak!
przemjas pisze: Jak to jest do tej pory tyle lat (od 2003r ?) było ok, teraz nagle nie pasuje?
Coś mi zajeżdża ten cały temat już próbą rewolty i przejęcia władzy nad kiteforum. Czyżby dobra zmiana dotarła też tutaj?![]()
BraCuru pisze:Taką osobą był Przemjas i jak działał to był 100% skuteczny. Nie było żadnego spamu. Tak to przynajmniej pamiętam.
Na pewno kosztowało go to kupę czasu i za to wielkie dzienks![]()
Jak to teraz jest Przemjas?
przemjas pisze:uff usunięty ten spam.
ale faktycznie Pablo coś musisz zrobić, dużo czasu schodzi na usuwanie badziewia.
przemjas pisze:Bra to nie był atak na nikogo. Napisałem to w żarcie dla rozładowania ciśnienia, ale chyba dopompowałem trochę :/
przemjas pisze:Nie jestem pełnoetapowym moderatorem. Nie administruję tego forum, nie mam udziałow ani temu podobnych.
AlMastar pisze:Zgadzam się w 100%, pogrzebię zaraz w kodzie.
BraCuru pisze:4. Teraz fajny pomysł - NOWE POSTY nie uwzględniałyby działów: BIZNES, GIEŁDA, OFERTY pracy i wczasów oraz SMIETNIK.
Po prostu klikam NOWE POSTY i widzę te bardziej interesujące posty a nie tysiące ogłoszeń! Zupełnie inaczej odbierałbym to forum! A WY?
Pablo pisze:Stąd pisałem o stackoverflow.com (nie wiem czemu tak stanowczo zdissowane przez BraCuru), które jest modelowym przykładem premiowania rzeczowych odpowiedzi i wartościowych użytkowników. Użytkownicy oceniają odpowiedzi a najtrafniejsze odpowiedzi są dużo bardziej widoczne niż te niemerytoryczne.
heja banana pisze:Jeszcze tylko zrobić akcję "Ziomek wróć" i będzie jak dawniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości