Prawda o licencji dla szkół, przyznawanej prze IKO

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 lip 2004, 01:14

fuu1 pisze:Hahaha,
Jeśli nie wiadomo o co chodzi..... :?: To chodzi o kase..! :!:
Idzcie pływać...a raczej spływajcie...hehehe Wasze kłótnie mnie nie interesante....
Pozdro fuu1 :evil:

i o to chodzi........
idzcie pływać!!! :wink: szkoda marnować wiatru

ZaŻenowany

Post09 lip 2004, 12:30

czesc Panie magistrze Ziomku !
mam szacunek do wszystkich, którzy mnie czegoś nauczyli, a Ty nauczyłeś mnie najmniej ! słabo się starałeś ! skoro nie umiem startu z wody to jaki z Ciebie instruktor !? zagmatwałeś się w tym pisaniu !
z tego co piszesz, to Ty nie masz szacunku do tych, którzy Cię uczyli ! nie musisz go miec i rownie dobrze możesz stwierdzić że niczego Cię nie nauczyłem ! nie obrażę się a ludzie, których szkoliłem przez kilka lat i tak wiedzą swoje !
wysmiewanie się z tytułów stawia Cię niestety w ostatnim szeregu ! ja nie bede się naśmiewał (nie smiałbym ) z tytulów ani mgr ani prof, bo slubowałem pewne zasady przy odbiorze dyplomu doktoratu, ale cóż ! przypomnij sobie tylko kto Cie promował na mgr, kto chcial abyś był KIMS w PZS i kto juz miał wypisane Twoje dokumenty na studia doktoranckie ?? uznales ze to nie dla Ciebie - i tu miałes rację, teraz to widzę, ze nie byłbys tego godzien ! moze kiedys ????
nie bede sie licytował o klientów i różne bzdury bo to juz nikogo nie bawi !
to co napisałem powyżej ma służyć tylko temu aby ludzie czytający Twoje wpisy na forum, zorientowali się trochę jaki jestes ! to wszystko
do reszty nie bede sie juz kategorycznie ustosunkowywał bo nie ma do czego ! działam kilka lat i to co zrobiłem doceniają nie tacy jak TY i na nich mi zależy !!

pedro

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post09 lip 2004, 14:30

niewiem poco ta klutnia naprawde... tylko sie wszytcy osmieszacie kluca sie o bzdury..

to co napisałem powyżej ma służyć tylko temu aby ludzie czytający Twoje wpisy na forum, zorientowali się trochę jaki jestes !

hmmm .....
ziomek jest spoko koles ... nic niemam do zazucenia.. ale ty ciagle wrzucasz na innych. signx i wywlekacie jakes rozne stare sprawy co zle o was swiadczy

najlepiej by bylo jak by admin zablokowac albo skasowal ten temat bo to nie miesce na takie klutnie

Awatar użytkownika
verbel
Kontaktowanie:

Post09 lip 2004, 15:43

ten temat i wypowidzi dlamnie sa czysta polska zazdroscia
komus sie lepiej powodzi niz innemu..
coz taka polska mentalnosc

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post11 lip 2004, 00:29

no dobra, pokolei. Stare chlopy do niedawna qmple, wspoolpracownicy a teraz gwiazdy sezonu,albo zalatwicie wreszcie te sprawy nie wiem dacie sobie po mordzie, poojdziecie na piwo, albo ku uciesze innych szqlek na helu zaczniecie tracic a moze juz tracicie klientoow, osobiscie jako klient mam dosc czytania takich postoow, uraga to wam jako nauczycielom czy instruktorom.
pozdro dla wszystkich

i pamietajcie zycie tak jak malzenstwo to sztuka kompromisu im szybciej to do was dotrze tym lepiej dla was

ZaŻenowany

Post12 lip 2004, 07:45

cze
osobiście dawno już postanowiłem wyluzować
niestety jedank nie mogę pozwolić na to, aby ktoś jechał po tym co w zyciu osiągnąłem, a napracowałem sie naprawde duzo ! a poza tym komentarze na temat doktoratu czy samego tytułu dr są poniżej pasa, bo o czym niby mają świadczyc ?
wg mnie niewiele jest takich osób, które mimo tytułów naukowych zyja pasją, są normalni i robią tak duzo dla innych ! należę na uczelnie do grona tych, których zdecydowanie studenci chwalą i doceniają - nie pozwolę więc zeby mi byle kto pisał bzdury !

pedro

Wróć do „Forum Główne”