Anonymous pisze:
Apropo - bardzo podobal mi sie wystep Lukasza Cerana(Ksiecia)-i mysle ze gdyby nie jeden pechowy hit pewnie bylby wyzej.
mejer pisze:Anonymous pisze:
Apropo - bardzo podobal mi sie wystep Lukasza Cerana(Ksiecia)-i mysle ze gdyby nie jeden pechowy hit pewnie bylby wyzej.
a dokladnie to o ktory hit ci chodzi ??? chyba nie bardzo wiesz w jaki sposob przechodzilo sie wyzej.
jego wyzsza pozycja bylaby mozliwa gdyby lepiej plywal, albo kon zglebilby totalnie, na co wydaje sie liczono powtarzajac dwukrotnie hit kon/ksieciulu
Mirek pisze:nie wiem ile zawodow miedzynarodowych miales okazje obejrzec, ze wyrokujesz o rozplynieciu sie Janka w tlumie
Mirek pisze:Jesli chodzi o wysylanie zawsze pary, to niestety sie mylisz. Tylko w kilku krajach gdzie odbywaly sie eliminacje "Fly to RedBull king of the air" wysylano rowniez kobiete.
Dr Eutanator pisze:ej - Miras, weź sie zapisz na listę użytkownikówa nie walisz posty jako Gość
- tak w ogóle jako dystrybutor Naisha mógłbyś walnąć co jakiś czas jakiegoś posta z nowinkami itp. Jak widzisz nasze forum jest dosyć "żywe" i wszyscy chętnie posłuchają co masz do powiedzenia czy zaoferowania!
Anonymous pisze:a takze jako trener janka i ksiecia (oraz oczywiscie dostawca ich sprzetu)wyglosisz jeszcze kilka tryskajacych obiektywizmem opini o swoich zawodnikach
Anonymous pisze:a takze jako trener janka i ksiecia (oraz oczywiscie dostawca ich sprzetu)wyglosisz jeszcze kilka tryskajacych obiektywizmem opini o swoich zawodnikach
zak pisze:Co do trików![]()
-"blind switch stance 720back roll with kite loop"- Znaczy to że w tym triku został również wykonany kite loop czyli pętla latawcem. Może żle to rozumiem.
Pytam bo ciężko mi w to uwierzyć. Na zawodach Loopa w sierpniu nikt nie zrobił loopa a co dopiero połączenie takiej kombinacji. No i nigdzie na filmie tego nie widziałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości