temat do smietnika :)

Dyskusje nie związane z profilem forum.

Temat pedobear .... ?

Czas głosowania minął 17 paź 2009, 16:19

zostawic ...
28
43%
usunac ...
37
57%

Liczba głosów: 65

Rohu

Post09 paź 2009, 19:48

a ja k**** podbije topik i hoi

kolejny temat w ktorym p******* kocopoly

jak wam sie nie podoba to trudno przeciez nie musicie tu zagladac

moglibyscie sobie darowac to pierdolenie

a co do papiera to imo jest pojebany i to w dobra strone i takich ludzi trzeba zeby polskie spoleczenstwo przestalo byc dretwa schizofrniczna masa szarych kutafonow

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post09 paź 2009, 20:57

mnie tam Papier w swoim jestestwie nie przeszkadza jeśli nie zmusza mnie do dzielenia z nim jego poglądów i podejścia do życia, którego nie akceptuję. Nie zgadzam się z podejściem "nie musicie tu zaglądać" z prostej przyczyny - polecam założyć sobie PAPIERFORUM lub PEDOFORUM lub KAPITANBOMBAFORUM i z pewnością 99% tego forum tam nie zajrzy.

Każdy z nas jest trochę pogięty ale mimo tego JAKOŚ się szanujemy i nie jest to miejsce na "wywoływanie wojen". Temat pedofilii i ogólnie postępującego schamienia jest tematem drażliwym. To, że pedofilia istnieje nie znaczy, że należy "gnić" z idiotycznych kreskówek PB a tym bardziej PUBLIKOWAĆ to na forum - ja np mam 10-cio miesięczne dziecko i mnie to razi bo co bardziej mądry się uśmiechnie a co bardziej głupi kupi sobie wana i skitlesy.... Podejrzewam, że podobnie razi to kilka innych osób. Używanie schamiałego języka - podobnie. Papier - nie pytaj "gdzie Ty się uchowałeś". To, że co drugi nastolatek bluzga nie znaczy, że ja swoje dziecko mam uczyć słowa "k****" zamiast "kobieta" i "ch***" zamiast "mężczyzna". To, że na świecie istnieją rakiety z głowicami jądrowymi nie znaczy, ze trzeba ich od razu użyć...

Mógłbym tu napisać jeszcze parę słów ale ani mi się do końca chce, ani mam czas. W moim przekonaniu więcej szacunku życzę - takiego ludzkiego. I zrozumienia, że są na świecie tacy ludzie, którzy mogą nie podzielać Twego podejścia co nie znaczy, ze CHCĄ CIĘ ZMIENIAĆ. Wypada wtedy powiedzieć "przepraszam, głupio wyszło" i sprawa załatwiona - nikt się nie obrazi...

Rohu pisze:polskie spoleczenstwo przestalo byc dretwa schizofrniczna masa szarych kutafonow

wypraszam sobie :!: tylko nie szarych :!:

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post10 paź 2009, 00:00

Ok Peg to Twój osobisty punkt widzenia na ten temat , masz takie poglądy i podejscie do źycia , w porządku - potrafię to zaakceptować i nie mam zamiaru tego zmieniać ani z Toba polemizować . Dziękuje za normalną wypowiedz pozbawioną jadu i nienawiści :)

Rohu pisze:a co do papiera to imo jest pojebany i to w dobra strone i takich ludzi trzeba zeby polskie spoleczenstwo przestalo byc dretwa schizofrniczna masa szarych kutafonow

Rochu myślę że jestem właśnie normalny a nie pojebany w jakąkolwiek stronę , po prostu patrze na temat PB zupełnie neutralnie bo takie mam poczucie humoru i podejście do życia .
W Holandii społeczeństwo od dawna jest drętwą kolorową schizofreniczną masą kutafonów i wcale nie jest dużo lepiej niż w PL pod względem kontaktów międzyludzkich czy tolerancji .

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post10 paź 2009, 14:07

Nie wiem gdzie sie obracales ale poza kilkoma kretynami Polacy sa kolorowi otwarci i tolerancyjni .Oczywiscie jak ktos ma oczy w dupie to inaczej postrzega tolerancje.
I jacy Polacy ? LUDZIE! ktorzy mieszkaja tu lub tam i sa ofiarami systemow ktore wmawiaja ze zboczenia i choroby sa normalne wciskaja szczepionki i strzelaja w ksiezyc rakietami walcza z terorystami itd a wszystko przykrywaja tolerancja i pokojem.

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post10 paź 2009, 14:16

a na deser dostają za to Nobla :lol:

d4bas

Post11 paź 2009, 14:51

Awatar użytkownika
fando

Post11 paź 2009, 14:56

w sumie ciekawe jak ta nasza forumowa banda hipokrytów odnosi się do sprawy oskarżonego Romana. P ?
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 13:48 przez fando, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zawodowiec
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2009, 23:37

Boże ale wy macie spine... czill :)

a swoją droga pedo jest mistrzem :)

Awatar użytkownika
fando

Post13 paź 2009, 13:06